Home Stiri Mondene Noi detalii despre scandalul de la „Insula Iubirii”

Noi detalii despre scandalul de la „Insula Iubirii”

autor Mirela
1,3K views

În anul 2017, procurorii au început o anchetă în urma plângerilor depuse de către foștii concurenți Alexandra Gherman, Liviu Gherman și Pollak Bohus. După întoarcerea din Tailanda, cele trei persoane au luat o decizie radicală și au cerut să li se facă dreptate, după mai multe acuze aduse la adresa postului Antena 1.

Potrivit celor de la cancan.ro, cei trei foști concurenți au decis să plece în Tailanda pentru a-și testa relațiile. La întoarcerea în țară, au decis să depună plângere, susținând că producătorii emisiuni i-au terorizat pentru a face anumite acțiuni ce urmau să ajute postul să facă rating mare.

„Se reține că petenții au reclamat faptul că realizatorii emisiunii producătorii/realizatorii emisiunii televizate – «INSULA IUBIRII», de pe canalul A_____ 1, s-au constituit într-un grup infracțional organizat, în cadrul căruia:

– au folosit serviciile unor prostituate (ispite) pentru a-i seduce pe participanți în vederea obținerii de foloase necuvenite (rating);

– au obligat pe participanții la emisiune să se prostitueze, punând foarte multă presiune psihică pe ei și dându-le să consume băuturi care în mod sigur conțineau substanțe psihoactive;

– au plasat camere de supraveghere în camerele concurenților încă de la ajungerea lor pe insulă, fiind filmați fără acordul lor etc.”, au fost acuzațiile aduse de foștii concurenți, potrivit sursei menționate anterior.

În prezent, cei care au făcut acuzațiile trebuie să decidă dacă vor ca urmărirea penală să înceapă din nou sau dacă vor ca producătorii show-ului să ajungă direct în instanță.

În temeiul art. 488 ind 6 alin. 1 C.proc.pen., admite contestația formulată de petenții Gherman Liviu, Gherman (fosta Hinceanu) Alexandra Bianca și Pollak Bohus, cu domiciliul procesual ales la Cabinet de Avocat Popescu Adrian, cu referire la dosarul de urmărire penală nr. 8714/P/2017 aflat pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București.

În temeiul art. 488 ind 6 alin.1 C.proc.pen. stabilește un termen de 6 (șase) luni de la data prezentei încheieri în care procurorul să rezolve cauza potrivit art. 327 C.proc.pen.

Termenul de 6 luni se calculează de la data restituirii dosarului la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București în conformitate cu dispozițiile art. 488 ind 6 alin. 5 C.proc.pen.

În temeiul art. 488 ind 6 alin.1 C.proc.pen., stabilește un termen de 2 (două) luni de la dată împlinirii termenului de mai sus în care o nouă contestație privind durata procesului penal în dosarul de urmărire penală nr. 8714/P/2017 aflat pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București nu mai poate fi formulată de către petenții din prezența cauză.

În temeiul art. 275 alin. 3 C.proc.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Fără cale de atac”, s-a arătat în decizia luată de către instanță, conform cancan.ro…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed