Home Stiri Bianca Drăgușanu a recunoscut care este modul prin care menține flacăra aprinsă într-o relație

Bianca Drăgușanu a recunoscut care este modul prin care menține flacăra aprinsă într-o relație

autor Buinoschi Andreea
671 vizualizari

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Bianca Drăgușanu are o listă foarte lungă de bărbați cărora le-a sucit mințile, dar și faptul că este dorită de și mai mulți. Așadar, în urmă cu ceva timp, blondina a vorbit despre modul în care ea menține flacăra pasiunii aprinsă.

Așadar, aceasta a spus că, atât timp cât o femeie îi va satisface nevoile trupești bărbatului său, totul va merge ca pe roate. Lipsită de inhibiții, așa cum toți o știm, fosta soție a lui Victor Slav a recunoscut care este locul preferat în care preferă să facă amor: „În pat, cred”. Mai mult decât atât, blondina face parte din categoria femeilor care nu confundă sexul cu dragostea. „Nu sex, dragoste, da!”, a răspuns aceasta.

În continuare, fosta blondă lui Bote a dezvăluit care este secretul unei relații armonioase: „Viața sexuală trebuie să fie împlinită. Bărbaților le place sexul mult, iar un bărbat fără sex e ca un leu în cușcă. Deci, fetelor, niciodată să nu neglijați acest aspect. Sexul înseamnă 90% într-o relație”.

Pentru ea, relația nu este cu nimic mai diferită decât o shaorma și face o comparație amuzantă între cele două lucruri. „Relația e ca o shaorma cu de toate, chiar așa și este. Din ce este făcută o shaorma, așa și relațiile. Carnea reprezintă ingredientul principal, adică pasiunea, chiar și psihologii spun că relația intimă este barometrul relației de cuplu, dacă în dormitor este bine, orice problemă se poate remedia. Este foarte important.

Dacă nu ai carne în shaorma, nu ai nimic. Mai avem cartofii prăjiți. Carbohidrații ăștia se depun și lasă și urme, ba o celuliltă, ba un colăcel, sunt atașamentul și recunoștința. Murăturile sunt șosetele aruncate prin casă, vasele nespălate de iubit sau paharul pe care îl lasă iubi peste tot. Sosul de usturoi reprezintă toleranța. Dacă nu ai iubirea care să țină una legată de alta, ca lipia, e degeaba”, a recunoscut fosta iubită a lui Alex Bodi…

Sursa

Sursa

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies