Nu o să îți vină să crezi prin ce a trecut Andreea Mantea! „După ce am născut îmi cădea părul foarte mult”

Share

Andreea Mantea este o femeie extrem de frumoasă și, bineînțeles, are unele secrete de frumusețe pe care le-a ținut ascunse o perioadă îndelungată. Deoarece nu era foarte sigură dacă sunt cu adevărat eficiente, vedeta a dorit să le testeze pentru o perioadă cât mai lungă înainte de a împărtăși cu altcineva.

În cadrul unui interviu acordat pentru revista Avantaje, Andreea Mantea a decis să vorbească despre secretele sale de frumusețe și remediile împotriva celulitei și a căderii părului.

„Am avut o perioadă în care îmi doream foarte mult să arăt bine. Și atunci bineînțeles că mergeam la toate saloanele, să mă împachetez în toate nebuniile. A fost o perioadă în care am încercat toate variantele posibile, că era mai scump, că era mai ieftin. Eram disperată să scap de celulită. Și toți banii mei se duceau pe lucrurile astea. Eu nu recomand, nu au efecte dacă nu ții dieta, degeaba. După ce am născut îmi cădea părul foarte mult, pumni întregi, chiar m-am speriat. Am renunțat la șampoanele cosmetice și am început să îmi cumpăr șampoane din farmacie. Mi-am luat șampon din farmacie, nu mai folosesc balsam, poate foarte rar, pe vârfuri puțin de tot. Încerc să nu îl mai chinui cu placa, ondulatorul. Dar e foarte greu, pentru că și la toate emisiunile pe care eu le prezint încerc să nu îl mai coafez, să nu îl mai prind, dar e foarte greu. Părul meu trece printr-o chinuială maximă. E foarte greu cu părul. Am încercat și măști naturale, dar nu a avut rezultat niciuna. Pentru piele, ce mi se pare foarte tare, zațul de la cafea. Îți lasă pielea foarte moale, este minunat. Se zice că, dacă este folosit pe o perioadă mai îndelungată, ajută și la îndepărtarea celulitei, nu știu cât de adevărat este, dar merită încercat”, a povestit Andreea Mantea în cadrul unui interviu…

Frumoasa brunetă este un etalon al frumuseții pentru foarte multe femei și din acest motiv sfaturile și recomandările ei sunt atât de prețioase.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news