Oana Roman si-a spus parerea sincera despre Andrei Gheorghe „Un om corect…era la fel ca mine”

Share

După ce jurnalistul Andrei Gheorghe a părăsit această lume, foarte multe persoane publice au vrut să spună câteva cuvinte. Nici Oana Roman nu a ratat acest prilej de a-și spune părerea sinceră despre fostul om de radio.

Oana Roman a declarat că are o admirație pentru duritatea și corectitudinea de care a dat dovadă Gheorghe.

Mai mult decât atât, fiica fostului premier al României se regăsește puțin în felul de-a fi al celui care a fost Andrei Gheorghe.

„Mi-a plăcut foarte mult de el, dar nu toată lumea l-a plăcut. Un om foarte dur, corect, cinic ar putea spune unii, inteligent. El ieșea din tipare. Poate că, într-un fel comparația e exagerată, dar era la fel ca mine, spunea lucrurilor pe nume. Faptul că sunt sinceră și spun ce gândesc mi-au adus foarte multe deservicii în viața mea”, a povestit Oana Roman.

Oana Roman își amintește cu plăcere despre momentul când a fost invitată în emisiunea moderată de Andrei Gheorghe…

„El modera la acea vreme o emisiune la Antena 1. Acolo a avut loc o scenă faimoasă. Emil Boc a căzut foarte rău. În fine. M-a invitat și pe mine la emisiune. Eu m-am dus senină, știind că voi vorbi cu un om inteligent și deschis. Spre surprinderea mea, el mi-a spus fix clișeele pe care mi le spunea toată lumea acolo. Că sunt fiica lui Petre Roman și că iubitul meu e stripper. La vremea aceea, eram într-o relație cu Cornel Păsat. Eu m-am apărat. Cred că asta și-a și dorit Andrei Gheorghe. La final, mi-a spus următoarele: «Măi, Oana! Ești deșteaptă și educată. Felicitări! Dar nu știu cât de mult te vor ajuta în viață aceste calități!». Și a avut dreptate. Oricum, e o amintire frumoasă pe care o am”, a mai spus vedeta.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news