HomeStiri Mondene Oana, sora Deliei Matache, este din nou mămică

Oana, sora Deliei Matache, este din nou mămică

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 2,8K views
Oana Matache in Stiri Mondene

Oana, sora Deliei Matache, a născut pe data de 17 martie, prin cezariană, un băiețel sănătos. Deși nașterea fusese programată pe data de 19 martie, se pare că micuțul a dat semne că vrea să ajungă pe lume mai devreme cu două zile. Oana și soțul său, Răzvan Miheț, mai au împreună o fetiță, Jessica, născută la data de 27 decembrie 2017.

Oana Matache in Stiri Mondene

Cu toate că Oana Matache fusese la clinică pentru o simplă monitorizare, la fața locului lucrurile au stat altfel, pentru că bebelușul s-a grăbit să se nască. Aceasta a scris un mesaj pe contul său de Instagram, chiar înainte să intre în sala de operații.

„Azi, pe la 9, am lăsat Jessul (n.r.: pe Jessica) acasă cu buni și am plecat «până» la clinică pentru o monitorizare a burticii. Și iată-mă, câteva ore mai târziu, tot la spital sunt. Bebe a decis că vrea să ne vedem mâine și să nu mai aștepte până pe 19, cum era stabilit”, a scris Oana Matache.

Totul a decurs cum nu se poate mai bine, iar la trei zile după ce a născut, aceasta a fost externată și a făcut și primele declarații, într-un interviu acordat reporterilor de la Antena Stars.

„Eu mă simt mai bine decât la prima operaţie. Bebe e foarte cuminte. Am mai făcut asta. Suntem mai relaxaţi, ştim ce avem de făcut. La Jessie  (n.r.: Jessica) eram teleghidaţi, eram speraţi. Acum e bine, e frumos. Putem să asimilăm bucuria şi toate sentimentele pozitive. Cel mic este foarte mic! Este sănătos, este perfect. Ni s-a spus că este perfect şi noi îl considerăm perfect. Abia aştept să începem viaţa în patru, acasă”, a spus Oana Matache.

Frumoasa blondină a dorit și să elimine zvonurile conform cărora nu poate alăpta și a oferit câteva explicații cu privire la această situație.

„Acum pot să alăptez, e ok. Nu poate nimeni să alăpteze imediat ce a primit copilul. Este modul meu de a ţine legătura cu mămicile care mă urmăresc. Le povestesc prin ce stări trec şi ce se întâmplă. Dacă am scris ceva, nu înseamnă că nu se poate schimba. Este totul ok. Este şi lăptic, avem tot ce ne trebuie. Am pregătit camera celui mic de foarte mult timp. Este camera celor doi mici”, a adăugat aceasta.

„Disconfort există, dar merg, nu am de ce să mă plâng. Nu pot să fac sporturi extreme, dar să-l ţin în braţe, să-i fac un lăptic, pot. Jessie nu ştie mare lucru despre nou-născuţi. Va reacţiona ca şi cum îi aducem acasă o păpuşă, eventual va încerca să-i bage un deget în ochi, habar n-am. Mi-ar plăcea să cred că o să-l iubească din prima, dar e mult prea mică. Voi avea grijă să nu-l tragă de urechi şi de nas”, a conchis Oana Matache…

Surse: cancan.ro, spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed