HomeStiri Mondene Oana Zăvoranu, oripilată de nunta lui Brigitte și Florin Pastramă. Iată ce comentarii acide a făcut aceasta!

Oana Zăvoranu, oripilată de nunta lui Brigitte și Florin Pastramă. Iată ce comentarii acide a făcut aceasta!

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/07/Oana-Zavoranu-oripilata-de-nunta-lui-Brigitte-si-Florin-Pastrama.-Iata-ce-comentarii-acide-a-facut-aceasta-1.jpeg

Oana Zăvoranu a urmărit la televizor știrile despre nunta dintre Brigitte Sfăt și Florin Pastramă și a comentat în mediul online impresia pe care i-a făcut-o.

Oana Zavoranu, oripilata de nunta lui Brigitte si Florin Pastrama. Iata ce comentarii acide a facut aceasta! 1 in Stiri Mondene

Cei doi și-au unit destinele în cadrul ceremoniei religioase care a avut loc pe data de 7 iulie, iar petrecerea a fost ținută într-un salon de lux din București. Oana Zăvoranu a adus o mulțime de critici la adresa evenimentului, considerându-se oripilată de cele văzute.

„M-am uitat și eu la TV, (după mai bine de două luni, cine m-o fi pus nu știu) și m-am oripilat văzând ce «subiecte de maximă și neprețuită importantă» au abordat azi toți… Nunta jalnică cu iz de cămin cultural a unei individe în călduri, care a atras atenția… mare atenție, da?!!!… că și-a tras-o în direct pe TV cu un amărât care n-are nicio vină că s-a născut, el a «dat ce-a avut mai bun din el» ??? ….și acum e «vedetă» și ginerică, pe deasupra… na !!!?

Oana Zavoranu, oripilata de nunta lui Brigitte si Florin Pastrama. Iata ce comentarii acide a facut aceasta! 2 in Stiri Mondene

Oana Zăvoranu a făcut comentarii dure și pe baza altor emisiuni difuzate la televiziunile din România.

„Și ce am văzut prin jur au fost numai urâte cu alură de travestiți de Cambodgia! Doamne ferește, câtă sluțenie și prostituție pentru o amărâtă de audiență, că de prostie nu mai zic nimic, uite, tac! Am ajuns la concluzia certă că trăim niște vremuri în care în mod voit ne sunt inoculate numai panarame, bișnițari, travestite, cămătari, retarzi, cretine, pleavă de cea mai joasă speță, ca să îndobitocească creiere pe bandă? Nuuuuu ai cum… nu ai cum să îmi dai de dimineață până seara numai șobolani, pardon, concurenți ținuți captivi în niște case (pe fix toate posturile TV), care nu fac nimic altceva decât să bată câmpii a pagubă și să devină, cică, din niște particulari fără haz, aceste «vedete» care mâine-poimâine se întâlnesc pe culoarele TV cu mine și mă întreabă dacă nu îi știu??! Păi cum să nu vă știu, sărăciilor?”, a scris Oana Zăvoranu.

„Păi nu știu eu toți retarzii care stau ca la pușcărie și își storc coșurile în fața oglinzii la TV sau se f.. ca câinii? Ba da, că eu la voi mă uit, pentru voi plătesc eu cablu? Și alde d-ăștia au tupeul să mă și invite pe la diverse evenimente, că, deh, suntem din aceeași breaslă? Aceeași breaslă pe mamele voastre de troglodiți și «panarami»! Asta este ce se întâmplă zilnic pe TV și eu nu știu de ce mama mă-sii fac eu imprudențe de genul să deschid vreodată TV pe români? Păi nu mai bine îmi văd eu de Netflix sau Discovery Investigation??

Și am mai ajuns la o concluzie: VOI TOȚI CARE VĂ UITAȚI ȘI LE FACEȚI AUDIENȚĂ sunteți tacit de acord cu vomele pe care vi le servesc zilnic, adică: prostituție, prostie patologică, travestite ordinare care se cred femei sau vedete, vibrație negativă, pustietate spirituală, falsitate și sărăcie cu duhul. Bravo, tot înainte!”, a mai scris aceasta…

Sursa: libertatea.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed