HomeStiri Mondene Oana Zăvoranu, replici acide la adresa Andreei Mantea

Oana Zăvoranu, replici acide la adresa Andreei Mantea

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/01/Oana-Zavoranu-replici-acide-la-adresa-Andreei-Mantea.jpg

Din cauza scandalului care s-a reaprins între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, a apărut în peisajul monden și o victimă colaterală. Andreea Mantea, căci despre ea este vorba, a fost ironizată de către Oana Zăvoranu pentru ceea ce s-a petrecut în urmă cu aproximativ opt ani între ea și Bădălău.

Zilele trecute, Oana Zăvoranu a urcat pe contul său de Instagram mai multe capturi de ecran în care erau reamintite relațiile pe care vedeta Kanal D le-a avut cu bărbați însurați.

Oana Zăvoranu, replici acide la adresa Andreei Mantea in Stiri Mondene

În anul 2013, Andreea și Gabi Bădălău au decis să fie împreună. Cu toate acestea, relația lor s-a terminat extrem de repede, cu mare scandal. Se pare că vinovată a fost chiar Andreea Mantea, care îi trimisese iubitului de atunci o poză cu Gabi Bădălău. Ulterior, bărbatul i-a trimis și el, la rândul său, o fotografie cu Vica Blochina, împreună cu mesajul de despărțire.

Oana Zăvoranu a avut ceva de spus în legătură cu relația lor, insinuând lucruri mai puțin frumoase despre Andreea Mantea. „I-auzi! De Bădălău, ăsta, uitasem că a trecut și pe la ea. Al câtelea?

Oana Zăvoranu, replici acide la adresa Andreei Mantea in Stiri Mondene

ZERO. Lui Spayder Sâcâdâm îi plac bărbații însurați. Chiar dacă pe lângă faptul că le lasă soțiile fără soți, le lasă și copiii fără tați. Așa da adevărat caracter… zero.
Alexandra era gravidă în nouă luni când ăsta a divorțat pentru Sâcâdâm de ea. Și asta acum apare pe la TV să vă dea exemplu de conduită și să vă recomande creme, ceaiuri, medicamente și tratamente… asta!
Caracter zero barat!

Oana Zăvoranu, replici acide la adresa Andreei Mantea in Stiri Mondene

Dar nu se șterg nici astea (fotografiile indecente cu Andreea Mantea, n.r.), nici bărbații căsătoriți cu soții însărcinate în luna a noua, cu care nu s-a sfiit să se combine sau să îi pese că urmează să devină tați. O femeie serioasă pe care poți pune baza că are lucruri extrem de pertinente de zis, dată fiind ocupația ei de bază, judecând după poze de-astea care sunt cu duiumul (fotografii indecente cu Andreea Mantea, n.r.). Uite cine se dă acum mare doamnă și om de televiziune, vă ține predici despre moralitate, vă dă pilde și are dese accese de furie și isterie dacă cineva îndrăznește să nu o asculte”, a scris actrița pe pagina sa de Instagram…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed