Claudia Pătrășcanu, noi declarații despre scandalul cu Gabi Bădălău

Share

Claudia Pătrășcanu a făcut o nouă serie de acuzații la adresa lui Gabi Bădălău. Artista susține că nu are de gând să îi lase copiii, deoarece este un tată dezinteresat care ar face orice pentru a o răni. Mai mult decât atât, Claudia a declarat că este amenințată de fostul ei partener, dar vrea să își știe copiii în siguranță.

„Sunt tertipuri ale lui Gabi Bădălău ca să îmi facă rău. Mâine-poimâine va spune că eu i-am spart casele, i-am furat banii, i-am luat ceasurile. Subiectul este altul. Eu sunt o mamă disperată și vreau să lupt pentru drepturile copiilor mei. De ce să stea copiii mei lângă el și familia lui? Eu unde sunt, am murit?

O fi el Gabi Bădălău, dar eu sunt Claudia Pătrășcanu, mama copiilor mei. Nu știu unde vrea să ajungă. Divorțul nu mi l-a dat, amenințările le face. Îmi pun copiii în pericol, venind public să spun toate aceste lucruri”, a mărturisit aceasta, potrivit cancan.ro.

Mai mult decât atât, aceasta a continuat și pe rețelele sociale, unde a spus că va merge până în pânzele albe pentru copiii ei, chiar dacă tatăl lor preferă să își petreacă timpul departe de ei. „Nu contează câtă lume crede în povestea mea, nu vreau mila nimănui, nici ajutorul financiar al nimănui, nici să văd oameni care își dau cu părerea când nimeni nu știe ce am trăit eu în toți acești ani de căsnicie, dar, atât timp cât am două picioare, două mâini, coloană vertebrală, demnitate și iubire necondiționată pentru copiii mei, pot face orice, singură, pentru ei, exact cum am făcut și până acum. Lupt pentru educația lor, pentru drepturile lor și pentru ca ei să crească lângă mamă, căci «tatăl» ați văzut cât timp are el pentru ei?!”, a scris Claudia pe pagina sa de Instagram…

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news