Home Stiri Organul nedescoperit care aduce fericire și vindecare

Organul nedescoperit care aduce fericire și vindecare

autor Elena Yvette
401 vizualizari

În corpul nostru există o multitudine de organe care lucrează împreună pentru a ne putea desfășura activitățile de zi cu zi în armonie. Există un organ misterios care nu contribuie la o funcționalitate fizică, însă este responsabil de controlul emoțiilor și, cel mai important, de a ne face fericiți.

Ce este și unde este poziționat?

Se numește timus și este plasat în capul pieptului, între cei doi plămâni, în spatele sternului. Are funcțiile unei glande și face parte din sistemul endocrin. Astfel, influențează nivelul de energie al organismului și stimulează sistemul imunitar.
Mai este cunoscut sub numele de ˝punct al fericirii˝. Se consideră că stimularea timusului îmbunătățește starea psihică și induce o stare de euforie benefică.

Cum se stimulează timusul?

Pentru a atinge o stare pozitivă, este suficientă masarea zonei unde se găsește timusul. În acest fel energia începe să curgă liber prin organism. Activarea ˝punctului fericirii˝ elimină blocajele energetice.
Timusul poate fi stimulat ori de câte ori apare un dezechilibru sub forma unei afecțiuni sau a emoțiilor negative. Aplicarea unui masaj ușor cu palma este suficientă, timp de 20-30 de secunde. În timpul acesta este necesar să trageți aer adânc în piept și să vă relaxați mintea și corpul. Veți simți efectele aproape imediat când vă va cuprinde o stare de euforie inexplicabilă, însoțită de furnicături în tot corpul.
Este necesar să fiți perseverenți în aplicarea acestui scurt tratament, pentru a activa timusul și veți beneficia de rezultate pe termen lung.

Ce beneficii aduce timusul?

Este recunoscut pentru neutralizarea energiilor negative și activarea sistemului imunitar. Este un bun aliat în momentele de maximă agitație, îi ajută pe cei care au frecvent atacuri de panică sau hipertensiune.
Din punct de vedere spiritual, această glandă este și centrul iubirii și al iertării, simbolizează empatia. Atunci când timusul nu funcționează corespunzător, la nivel mental există o lipsă de încredere în forțele proprii și o nevoie de protecție…
Pentru a beneficia în totalitate de funcțiile acestui ˝punct al fericirii˝ este necesar să fim deschiși și să trăim în prezent!

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies