Organul nedescoperit care aduce fericire și vindecare

386

În corpul nostru există o multitudine de organe care lucrează împreună pentru a ne putea desfășura activitățile de zi cu zi în armonie. Există un organ misterios care nu contribuie la o funcționalitate fizică, însă este responsabil de controlul emoțiilor și, cel mai important, de a ne face fericiți.

timus
Ce este și unde este poziționat?

Se numește timus și este plasat în capul pieptului, între cei doi plămâni, în spatele sternului. Are funcțiile unei glande și face parte din sistemul endocrin. Astfel, influențează nivelul de energie al organismului și stimulează sistemul imunitar.
Mai este cunoscut sub numele de ˝punct al fericirii˝. Se consideră că stimularea timusului îmbunătățește starea psihică și induce o stare de euforie benefică.

Cum se stimulează timusul?

Pentru a atinge o stare pozitivă, este suficientă masarea zonei unde se găsește timusul. În acest fel energia începe să curgă liber prin organism. Activarea ˝punctului fericirii˝ elimină blocajele energetice.
Timusul poate fi stimulat ori de câte ori apare un dezechilibru sub forma unei afecțiuni sau a emoțiilor negative. Aplicarea unui masaj ușor cu palma este suficientă, timp de 20-30 de secunde. În timpul acesta este necesar să trageți aer adânc în piept și să vă relaxați mintea și corpul. Veți simți efectele aproape imediat când vă va cuprinde o stare de euforie inexplicabilă, însoțită de furnicături în tot corpul.
Este necesar să fiți perseverenți în aplicarea acestui scurt tratament, pentru a activa timusul și veți beneficia de rezultate pe termen lung.

Ce beneficii aduce timusul?

Este recunoscut pentru neutralizarea energiilor negative și activarea sistemului imunitar. Este un bun aliat în momentele de maximă agitație, îi ajută pe cei care au frecvent atacuri de panică sau hipertensiune.
Din punct de vedere spiritual, această glandă este și centrul iubirii și al iertării, simbolizează empatia. Atunci când timusul nu funcționează corespunzător, la nivel mental există o lipsă de încredere în forțele proprii și o nevoie de protecție…
Pentru a beneficia în totalitate de funcțiile acestui ˝punct al fericirii˝ este necesar să fim deschiși și să trăim în prezent!