HomeStiri Mondene Planuri de mămică! Ellie White a găsi deja domeniile spre care vrea să-şi îndrepte copiii!

Planuri de mămică! Ellie White a găsi deja domeniile spre care vrea să-şi îndrepte copiii!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 816 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/02/11204415_10153824932271030_8299484499918227682_n_640x426.jpg

Ellie White se poate declara o femeie fericită. Artistei îi merge bine atât pe plan profesional cât şi personal. Cântăreaţa are o familie frumoasă şi se gândeşte deja la viitorul copiilor ei.

ellie white 1

Chiar dacă Mihăiţă şi Alexis Maria sunt încă micuţi, Ellie White doreşte încă de pe acum să îi îndrepte spre o carieră. Cântăreaţa în vârstă de 31 de ani îşi duce deja copiii la diferite cursuri, pentru a le descoperi aptitudinile.

“Maria a împlinit de curând 8 luni de zile, iar Doru se tot joacă cu ea în diverse moduri… Unul dintre jocurile lor este ceva ce tatăl lui Doru făcea cu el când era mic… un fel de echilibristică în palmă. La început, m-am speriat când i-am văzut, dar m-am liniștit când am văzut stăpânirea de sine a lui Doru și relaxarea cu care Maria stătea liniștită în palma lui, și chiar se mai și bucura, dădea din mâini și se distra.Toți prietenii îmi spun că sigur Maria îmi va călca pe urme și va deveni cântăreață, însă văd că are abilități de gimnastă. Pe Mihăiță îl ducem deja la înot, însă pe Maria ne gândim ca de la trei ani să o ducem la tot felul de cursuri pentru a-i descoperi aptitudinile, inclusiv lecții de canto când va fi mai mare, dacă își doreste”, a împărtășit vedeta cu fanii săi.

ellie white 2Sursa foto: facebook.com

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed