Home Stiri Potrivit cercetătorilor, există un tratament natural împotriva cancerului!

Potrivit cercetătorilor, există un tratament natural împotriva cancerului!

autor Elena Yvette
377 vizualizari

Sunt sigur că ești deja conștient de faptul că o serie de legume sunt pline de vitamine valoroase și minerale, care mențin starea generală de sănătate. Dar, chiar și atunci, niciodată nu mă impresionează când aflu despre anumite fructe care au proprietăți de combatere a bolii, de asemenea. Dintr-odată întreaga perspectivă se luminează atunci când intri într-o piață locală și vezi selecții de produse ca formă alternativă de medicina naturală. Nu există efecte secundare incluse.

Așa că, dacă folosiți mere pentru a trata acneea, legume pentru a trata cancerul pulmonar, sau spanacul pentru a lupta cu bolile pielii, legumele pot găsi întotdeauna un loc în viața ta. Această filosofie este întărită de descoperiri recente în legătură cu una dintre cele mai populare legume din Est – pepenele amar.

Pepenele galben amar este un fruct care crește în Asia, Africa și Caraibe. De obicei, acesta era utilizat pentru tratarea diabetului și a altor boli mai ușoare.

Știați că este demonstrat că luptă împotriva cancerului?

Deși se găsește în bucătăria japoneză și indiană, pepenele amar este uimitor atunci când vine vorba de proprietăți care luptă împotriva cancerului. Efectele asupra cancerului pancreatic au fost măsurate de Dr. Frank Shallenberger, același om responsabil pentru descoperirile despre efectele împotriva luptei cancerului cu ceai verde, Reservatrol, și multe altele.

Ce a găsit?

Shallenberger a constatat că, atunci când diluarea sucului de pepene amar până la 5% în apă, devine ridicol de eficient în liniile de celule canceroase dăunătoare. Potrivit cercetării, sucul a redus viabilitatea a două linii de celule canceroase cu 90% și a ucis ultimele două linii la o rată de 98%. Impresionant, nu?

Aceste constatări se aplică și în afara unui laborator?

Reține că o mulțime de astfel de cercetări au fost realizate în laboratoare controlate. Dar, nu te teme! Cercetătorii de la Universitatea din Colorado au constatat aceleași efecte asupra șoarecilor și au mai constatat o reducere a dimensiunii tumorii pancreatice cu 64%.

Care este cea mai bună parte? Nu există efecte secundare!

Testarea de laborator a fost realizată de ani de zile pe șoareci, și pentru un motiv bun. În timp ce deja sunt docile și relativ ușor de manevrat, rozătoarele sunt asemănătoare cu oamenii în caracteristicile lor genetice, comportamentale și biologice. Acest lucru este chiar mai promițător atunci când vom vedea rezultatele de testare pozitive la animale de laborator, pentru că ne putem aștepta de multe ori  la rezultate similare la om.

Așadar, pepenele galben amar poate fi doar următorul mare miracol, atunci când vine vorba de un tratament alternativ pentru cancerul pancreatic!

Povestea nu se termină aici!

Mai multe cercetări au fost puse în practică în efectele medicinale ale pepenelui galben amar, iar rezultatele au devenit chiar mai impresionante. Prin sucul de pepene amar, cercetătorii au descoperit ca problemele metabolice caracterizate de diabetul de tip 2 au fost diminuate. Ce înseamnă asta? Ei bine, pepene galben amar poate fi un remediu pentru diabetul zaharat! Efectul pe care l-a demonstrat asupra metabolismului glucozei este foarte impresionant, cu atât mai mult sunt făcute cercetări pe legume, înainte de a deveni în mod obișnuit acceptat ca o formă de tratament din întreaga lume…

Așadar, chiar dacă pepene galben amar are un gust unic (cred că echivalentul este „are un gust groaznic, dar funcționează”), nu-l lăsa să te oprească de la obținerea beneficiilor. Îți sugerez să-l gătești sub formă de curry-uri sau cu alte condimente, în amestecuri puternice, pentru a ascunde gustul, făcându-l mai ușor de digerat în dietă. Există atât de multe fructe și legume cu proprietăți care luptă împotriva cancerului, iar acest lucru este doar începutul cercetărilor!

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..