Home Stiri Povestea Iulianei Marciuc – AMANTA perfectă!

Povestea Iulianei Marciuc – AMANTA perfectă!

autor Elena Yvette
1195 vizualizari

Iuliana Marciuc și Adrian Enache – un cuplu care ar putea fi un exemplu pentru noi, având în vedere longevitatea lui.

Povestea Iulianei Marciuc-AMANTA perfectă 1!

Iuliana Marciuc recunoaște că i-a fost greu în triunghiul conjugal în care a fost timp de 14 ani, perioadă în care cele două femei l-au împărțit pe Adrian Enache, Iuliana însă din postura de amantă. Spune totuși că nu i-a fost greu să fie „amantă”, pentru că nu s-a simțit așa: 
„Nu, pentru că relația mea cu Adrian a avut toate ingredientele unei povești de iubire adevărate, incluzând momente de fericire nebună, vacanțe superbe, petreceri alături de prietenii cu care împărțeam momentele noastre, dar și zile de singurătate, încărcate de povara unei vieți, într-un fel, clandestine. Spun «într-un fel» pentru că noi ne-am afișat împreună și nu ne-am ascuns niciodată iubirea”.
Povestea Iulianei Marciuc-AMANTA perfectă!
Prezentatoarea TV își asumă rolul și relația, chiar dacă recunoaște că și-ar fi dorit ca viața ei să fie mai normală:
„Povestea mea nu este cu nimic deosebită. E adevărat că mi-aș fi dorit ca destinul să nu-mi ofere acești ani duplicitari. Nu așa am văzut eu la părinți, la prietenii noștri de familie, nu așa am fost educată.”

Iuliana și Adrian Enache își consumă iubirea acum, iar rezultatul iubirii lor este fiul lor, David. Cei doi nu sunt căsătoriți și au ales să trăiască în continuare în concubinaj.

Adrian Enache si David
Iuliana Marciuc își vinde secretul dragostei fără sfârșit: „Acum timpul curge altfel, sigur că sunt și alte priorităti și poate că este firesc, lumea se schimbă, iar în ceea ce privește actul acesta al căsătoriei… eu cred că sunt dovada cea mai bună că nu o hârtie ține o relație”, a spus Iuliana Marciuc…

În relația celor doi există câteva secrete și principii fără de care nu ar fi ajuns în acest punct: „Cred că secretul este că ne înțelegem unul pe celălalt, că avem o activitate comună, că suntem din același domeniu, că împărtășim preocupări comune, gânduri comune, respectul cred că este foarte important! Și am înțeles amândoi că iubirea se întreține… Noi încercăm de fiecare dată cu mici surprize, cu mici gesturi… să arătăm că există iubire! Da, el este foarte romantic! El m-a învățat pe mine să fiu romantică”, a mai afirmat Iuliana Marciuc.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies