HomeStiri Mondene Prima brioșă pe care ai ales-o va dezvălui defectele pe care le ai

Prima brioșă pe care ai ales-o va dezvălui defectele pe care le ai

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 861 views
Prima brioșă pe care ai ales-o va dezvălui defectele pe care le ai in Stiri Mondene

Brioșele sunt un desert minunat, dar sigur nu te-ai gândit că pot dezvălui lucruri despre personalitatea ta. Așadar, prima brioșă pe care ai văzut-o va spune care sunt defectele tale.

Dacă ai ales prima brioșă, nu ești o persoană fidelă. Îți place să experimentezi tot felul de lucruri noi și, tocmai din acest motiv, nu poți fi fidelă partenerului de cuplu.

Dacă ai ales a doua brioșă, îți place să ieși în evidență și mereu faci acest lucru. Cu toate acestea, deoarece prima impresie contează foarte mult pentru tine, tinzi să fii extrem de superficială.

Dacă ai ales a treia brioșă, nu respecți niciun fel de regulă. Mereu ești în întârziere și ești și foarte dezorganizată, lucru ce îi deranjează pe cei din jur, mai ales că îți reproșează acest lucru destul de des.

Dacă ai ales a patra brioșă, nu ești o persoană ambițioasă. Nu îți dai toată silința atunci când trebuie să faci ceva, iar implicarea ta în diferite activități lasă de dorit.

Dacă ai ales a cincea brioșă, ești o persoană greu încercată de viață și, din acest motiv, ai dezvoltat anumite traume care nu te lasă să fii tu însăți. Îți este destul de greu să faci față anumitor situații, deoarece tinzi să dai înapoi.

Dacă ai ales a șasea brioșă, deși nu îți place minciuna, tu ești persoana care o face cel mai bine. Știi ce minciună să spui ori de câte ori trebuie să ieși basma curată dintr-o situație neplăcută.

Dacă ai ales a șaptea brioșă, ești o fire egoistă. Nu îi ajuți pe cei din jur, indiferent cât de mic este favorul pe care ar trebui să îl faci și preferi să stai departe de oamenii care ți-ar putea cere ceva.

Dacă ai ales a opta brioșă, ești foarte pretențioasă atunci când trebuie să alegi persoanele pe care să le lași în viața ta. Durează foarte mult până în momentul în care decizi pe cine să lași lângă tine…

Dacă ai ales a noua brioșă, ești foarte negativistă. Vezi mereu partea goală a paharului, iar acest lucru dă naștere unor stări negative chiar și celor din jur.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed