Prima fotografie cu cel mai nou membru al familiei lui Mihai Morar. Ce a dezvăluit prezentatorul

Share

Mihai Morar și soția sa, Gabriela, au devenit părinți pentru a treia oară pe data de 24 iulie. Cel mai nou membru al familiei Morar este fetiță, iar prezentatorul de radio și televiziune a publicat prima fotografie cu aceasta și a dezvăluit totodată și ce nume va purta micuța. Spre bucuria tuturor, aceasta a venit pe lume perfect sănătoasă.

Emoționat peste măsură, Mihai Morar a postat, la descrierea fotografiei cu micuța, o poezie extrem de frumoasă prin care prezintă tuturor numele asupra căruia au convenit el, soția sa și celelalte două fetițe, pe nume Mara și Cezara.

„Să fii tu Binele, Iubirea din lumea asta dură

Fiindcă e singura și n-o primim pe-a doua.

Dintr-un ocean, tu nu ești doar o picătură,

Tu ești oceanul dintr-o picătură. Tu ești ROUA!”, a scris Mihai Morar.

Astfel, numele pe care îl va purta cea de-a treia fiică a lui Mihai Morar este Roua, fiind singura variantă de nume care a fost pe placul tuturor, după cum a explicat chiar prezentatorul. Pe lângă numele Roua, micuța va avea și un nume de sfânt.

„Nicio variantă nu a fost acceptată de toţi membrii familiei,până când a venit din senin numele asta. În drum spre ecografie am găsit numele copiilor, aşa s-a întâmplat şi acum. A fost numele la care am spus «da» toţi cei patru când cineva a propus ca pe fetiţă să o cheme Roua. Şi va avea şi un nume de Sfânt”, a declarat Mihai Morar la Radio Zu…

Sursa: spynews.ro


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente