Home Stiri Prima reacție a lui Gabi Bădălău în urma acuzelor aduse de Claudia Pătrășcanu

Prima reacție a lui Gabi Bădălău în urma acuzelor aduse de Claudia Pătrășcanu

autor Negriu Elena
184 vizualizari

După ce artista Claudia Pătrășcanu l-a acuzat pe cel care încă îi este soț, Gabi Bădălău, fiul ministrului Niculae Bădălău, de faptul că a abuzat-o fizic și emoțional și că i-a fost infidel, acesta i-a dat o replică.

2

„După atâta umilință, abuz emoțional, infidelități, lipsa de lângă cei mai minunați copii, jigniri, minciuni… Renunț!

Renunț la viața falsă și tristă pe care am îndurat-o într-un an cât într-o sută! Vreau să lupt, dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu…

Lupt pentru cei mai curați și sinceri oameni din viața mea (copiii mei)! Veți crește cu iubire și liniște… restul nu contează!

Atât timp cât Dumnezeu ne dă sănătate, le putem face pe toate! M-ați întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu «soțul»…

Și-a vândut sufletul pentru nimic și nu i-a păsat de nimeni și nimic, doar de cruzime!”, a scris Claudia Pătrășcanu pe contul său de Facebook pe data de 12 august 2019.

Gabi Bădălău s-a exprimat pentru prima dată în public după acuzațiile șocante care i-au fost aduse, la scurt timp după ce Claudia Pătrășcanu a anunțat despărțirea lor, după trei ani de mariaj.

Acesta a postat, la patru zile distanță, pe contul său de Instagram un mesaj drept replică la adresa celor spuse de Claudia Pătrășcanu, dar a distribuit și mai multe filmulețe în care se joacă cu cei doi copii ai lor.

„Cel mai JOSNIC este acel om care în momentul în care se supără pe tine neagă faptele tale bune, îţi dezvăluie secretele, te vorbeşte de rău, uită tot ce ai făcut pentru el şi te descrie altora într-un fel lipsit de bun-simţ”, este mesajul scris de Gabi Bădălău pe Instagram…

Sursa: viva.ro

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies