HomeStiri Mondene Prima reacție oficială a Anei Lesko după ce s-a despărțit de iubit

Prima reacție oficială a Anei Lesko după ce s-a despărțit de iubit

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/10/Prima-reactie-oficiala-a-Anei-Lesko-dupa-ce-s-a-despartit-de-iubit-1.jpeg

Vestea că Anna Lesko și iubitul său, DJ Vinnie, s-au despărțit după opt ani de relație, având și un copil, Adam, a zguduit showbizul românesc și i-a șocat pe fani.

Prima reactie oficiala a Anei Lesko dupa ce s-a despartit de iubit 1 in Stiri Mondene

După despărțire, care a avut loc la sfârșitul lunii august, artista a plecat împreună cu copilul său în Turcia, unde a căutat liniște departe de scandal.

Recent, sexy cântăreața a oferit prima reacție oficială de când s-a dat vestea că nu mai formează un cuplu cu tatăl băiețelului ei.

Prima reactie oficiala a Anei Lesko dupa ce s-a despartit de iubit 2 in Stiri Mondene

Aceasta este cunoscută pentru fotografiile sexy și ipostazele senzuale în care apare pe conturile sale de socializare, fiind lipsită de inhibiții.

Atitudinea sa din social media i-a adus artistei nu doar aprecierile bărbaților, ci și o mulțime de critici, fiind acuzată la un moment dat că ar fi o „mamă imorală”, un internaut întrebând-o și ce ar spune fiul său despre fotografiile ei.

Prima reactie oficiala a Anei Lesko dupa ce s-a despartit de iubit 3 in Stiri Mondene

Artista nu ține cont de critici, ba chiar a oferit la un moment dat o replică, afirmând că nu este o „femeie în captivitate, prinsă în capcana sexualității reprimate”, iar că fiul său beneficiază de o educație aleasă.

Anna Lesko a explicat și cum se simte în momentul de față, mesajul său fiind prima reacție oficială a acesteia în legătură cu despărțirea de tatăl copilului ei.

„Am mare grija să îi insuflu importanţa familiei, rolul meu şi al tatălui său în viaţa lui, chiar dacă nu mai suntem parteneri de viaţă.

Adam este şi va fi puntea între noi, unde ne vom intersecta în interesul fiului nostru. (…) Am ales să mă despart de tatăl copilului meu având motive temeinice.

Da, sunt o mamă singură şi nu este ușor, îmi câştig existenţa pe propriile mele speze.

Este o meserie frumoasă care îţi aduce multă satisfacţie emoțională, dar şi foarte solicitantă.

Sunt o norocoasă şi o luptătoare”, este mesajul pe care l-a scris Anna Lesko pe conturile sale de socializare…

Sursa: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed