HomeStiri Mondene Prinţesa Diana purta mereu geantă plic. Vezi motivul ascuns pentru care facea asta!

Prinţesa Diana purta mereu geantă plic. Vezi motivul ascuns pentru care facea asta!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/07/Prinţesa-Diana-purta-mereu-geantă-plic...ca-să-se-ascundă-4.jpg

Au trecut 20 de ani de când intreagă omenire a pierdut un simbol al eleganţei şi al stilului: pe Diana, Prinţesă de Wales.

Prinţesa Diana purta mereu geantă plic...ca să se ascundă! 4

Indiferent de momentul zilei, eveniment sau însoţitori, Prinţesa Diana a fost mereu foarte apreciată pentru ţinutele sale. A ştiut să îmbrace atât modestii jeanşi, cât şi rochii de gală foarte scumpe.

Prinţesa Diana încă mai este un exemplu pe care îl urmează marii designeri ai lumii. Un detaliu care nu le-a scăpat este faptul că Diana purta mereu o geantă plic din satin, pe care o asorta tuturor ţinutelor.

Prinţesa Diana purta mereu geantă plic...ca să se ascundă! 1

Un creator de genţi celebru din Marea Britanie a dezvăluit misterul din spatele acestei genţi plic, de care Prinţesa Diana nu se despărţea.

Prinţesa Diana purta mereu geantă plic...ca să se ascundă! 2

„Diana era un client fidel şi foarte amuzant. Ne distram foarte tare atunci când concepeam ceea ce ea numea «poşete pentru decolteu». Acele clutch-uri mici din satin aveau rolul de a masca decolteul atunci când ieşea din maşină”, a dezvăluit designerul Anya Hindmarch, potrivit Click…

Prinţesa Diana purta mereu geantă plic...ca să se ascundă!

La 20 de ani distanţă, femeile stilate încă mai folosesc genţi plic, dar fără să ştie care este motivul pentru care aceastea au început să fie folosite.

Prinţesa Diana purta mereu geantă plic...ca să se ascundă! 5

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed