HomeStiri Mondene Priscilla Presley a dezvăluit motivele pentru care a divorțat de Elvis Presley! „Nu am divorţat de el pentru că nu-l mai iubeam“

Priscilla Presley a dezvăluit motivele pentru care a divorțat de Elvis Presley! „Nu am divorţat de el pentru că nu-l mai iubeam“

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/11/646x404-29.jpg

Priscilla Presley a vorbit, în cadrul unui interviu, despre căsnicia sa cu cel care a fost legenda Rock’n’Roll-ului. Actrița americană a declarat că nu a divorțat de Elvis din cauză că nu-l mai iubea, ci pentru că nu se mai simțea bine în relația cu soțul ei.

646x404

Priscilla și Elvis Presley s-au căsătorit în 1967, după șapte ani de relație, atunci când Priscilla avea doar 21 de ani. „Bineînţeles că nu m-am bucurat de anii adolescenţei ca orice fată normală, aşa că a trebuit să mă adaptez. Doar îl urmam în ceea ce făcea el. Trăiam viaţa lui. Vedeam filmele pe care voia el să le vadă, ascultam muzica pe care voia el să o asculte şi mergeam unde voia el. Aşa că într-un fel m-am pierdut pe mine“, a explicat marea iubire a lui Elvis.

„El nu prea ieşea în oraş, nu mânca în restaurante deoarece oamenii i-ar fi făcut poze şi nu voia să fie fotografiat cu furculiţa în gură. Noi trăiam cu adevărat într-o bulă: el închiria tot parcul dacă voiam să ne dăm în roller coaster şi karturi sau dacă mergeam să ne plimbăm cu rolele“, a povestit Priscilla.

După șase ani de căsnicie, Priscilla și Elvis au divorțat. „Nu am divorţat de el pentru că nu-l mai iubeam, el a fost într-adevăr dragostea vieţii mele. Am plecat pentru că aveam nevoie să aflu cum este lumea cu adevărat“.

„Lumea m-a urât pentru că m-am căsătorit cu el, apoi m-a urât pentru că am divorţat. Oamenii te criticau deşi nu ştiau cum era viaţa ta şi că încercai cu disperare să fii o soţie bună, să fii o mamă bună şi o companie plăcută. A fost un drum greu“, a mai spus Priscilla…

(Original Caption) Las Vegas, Nev..Entertainer, Elvis Presley sits cheek to cheek wit his bride, the former Priscilla Ann Beaulieu, following their wedding May 1, 1967.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed