Home Stiri Mondene Radu Mazăre se pregătește de nuntă. Iată cum i s-au luat măsurile pentru verighete în închisoare!

Radu Mazăre se pregătește de nuntă. Iată cum i s-au luat măsurile pentru verighete în închisoare!

autor Negriu Elena
933 views

Deși este în spatele gratiilor, Radu Mazăre și iubita sa, Roxana, vor deveni soț și soție în mai puțin de o lună, iar pregătirile pentru nuntă sunt în toi.

Fostul edil al Constanței pune mare accent pe imaginea sa și dorește ca totul să iasă cum nu se poate mai bine în cea mai importantă zi din viața lor, deși ceremonia va avea loc în închisoare. Din cadrul acestui eveniment nu puteau lipsi, desigur, verighetele, iar viitorii miri s-au hotărât asupra unora al căror preț este de 3.700 lei, al căror design l-au considerat cu adevărat deosebit.

Deoarece regimul specific penitenciarului impune reguli stricte, Radu Mazăre s-a putut deplasa personal pentru a le putea achiziționa și nici nu le-a putut comanda de unul singur, așadar a fost nevoit să se supună regulilor și, neștiind măsura pe care o poartă în privința verighetei, acestuia i s-au luat măsuri cu un anumit tip de instrument special destinat acestui lucru.

Spre deosebire însă de instrumentele standard pentru măsurat degetul în privința obținerii măsura cea corectă pentru verighetă, care sunt realizate din metale, întrucât legea închisorii nu permite accesul cu ele în interior, instrumentul de măsurare respectiv a fost creat din hârtie.

Cea care se ocupă de formalitățile pentru nuntă, inclusiv în privința verighetelor, este Lizeta Haralambie, cea care este avocata familiei Mazăre și totodată o bună prietenă a fostului edil al Constanței. Pe aceștia îi leagă o prietenie veche de circa 25 de ani.

Astfel, Lizeta Haralambie va depune în această perioadă dosarul pentru căsătorie al lui Radu Mazăre cu Roxana. Avocata și-a exprimat părerea despre viitoarea lui soție, spunând doar cuvinte frumoase la adresa ei. Aceasta a precizat că Roxana este o femeie minunată, care i-a fost întotdeauna alături alesului inimii ei și că merită cu siguranță să aibă parte numai de lucruri bune.

Lizeta Haralambie a fost de curând invitată în platoul emisiunii Agenția VIP, unde a vorbit despre căsătoria lui Radu Mazăre, dar și în legătură cu modalitatea în care acesta a cerut-o de soție pe Roxana.

„Acestea sunt (n.r.: verighetele). Ea (n.r.: Roxana) va veni aici când va putea, cred că destul de des, va fi alături de el, va pleca acolo unde se va ocupa în continuare de afaceri și când va avea voie la vizită, va veni în România…

Roxana va duce cu brio toată perioada. A fost destul de frumos, au vorbit una, alta la telefon, după care el a cerut-o în căsătorie, ea a tăcut un pic, nu se aștepta, după care mai în glumă, mai în serios… Roxana a zis: «Băi, vrei să mă ceri în căsătorie?». El a zis: «Da, asta vreau să fac». Asta a fost tot, prin telefon”, a declarat Lizeta Haralambie.

Sursa: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed