Home Stiri Radu Vâlcan povestește despre începutul relației cu Adela: „Înnebuneam când apărea, mă fâstâceam când o vedeam”

Radu Vâlcan povestește despre începutul relației cu Adela: „Înnebuneam când apărea, mă fâstâceam când o vedeam”

autor Buinoschi Andreea
173 vizualizari

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul românesc. Cei doi se pregătesc pentru întâlnirea cu cel de-al treilea copil și trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor.

În cadrul unui interviu acordat celor de la viva.ro, Radu Vâlcan a povestit cum a început povestea de iubire dintre el și Adela, declarând că era atât de înnebunit după ea, că toată viața lui era dată peste cap.

„Am repetat și am filmat foarte mult împreună până să-mi dau seama că Adela îmi provoacă insomnii, că nu mă pot odihni gândindu-mă la ea, că mă face să uit de oboseală, că mă revigorez în preajma ei. La un moment dat, mi-am dat seama că sunt îndrăgostit, pur și simplu. Aș putea să zic că a fost cea mai pură, inocentă, plină de profunzime perioadă din viața mea. Iată, acum, după ani și ani, îi dedic fiecare ritm/pace/performanță obținută în fiecare dimineață la jogging (n.r. – zâmbește).

Aaa, sărutul acela «furat» pe holurile de la Buftea, când ne-am întâlnit în drum spre repetiții, eram doar noi doi, o mâncam din priviri, înnebuneam când apărea, mă fâstâceam când o vedeam și mă încurcam în replici când ne uitam unul la celălalt? Da, ai dreptate, așa a fost!

Eram foarte îndrăgostiți. Am plecat destul repede într-o vacanță în Bali împreună cu o gașcă de prieteni. Vacanța aceea a accelerat cumva lucrurile și ne-a ajutat să ne lămurim că ne place să ne trezim unul lângă celălalt. La întoarcere, ne-am mutat împreună”, a spus Radu Vâlcan pentru viva.ro.

„Cred că în viață nimic nu este întâmplător. Probabil că așa a fost și în cazul nostru. Niciodată nu mi-am dorit să mă așez la casa mea, n-aveam niciun motiv s-o fac. Într-adevăr, a apărut Adela ca să mă facă să-mi doresc să mă așez la casa noastră. Sunt un norocos, a apărut, atât!”, a adăugat actorul pentru sursa menționată anterior…

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies