HomeStiri Mondene Smiley, îndrăgostit iremediabil de fiica sa: „Era ceva care îmi lipsea”

Smiley, îndrăgostit iremediabil de fiica sa: „Era ceva care îmi lipsea”

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 969 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/04/Smiley-indragostit-iremediabil-de-fiica-sa-„Era-ceva-care-imi-lipsea-3.jpg

Smiley este cel mai fericit bărbat. Acesta a devenit tătic de aproximativ o săptămână și vorbește, ori de câte ori are ocazia, despre Josephine, fiica sa. Invitat în cadrul podcast-ului lui Mihai Morar, artistul a vorbit despre ce înseamnă fiica lui pentru el, dar și despre cât este de fascinat de micile grimase pe care le face în fiecare zi.

Smiley, îndrăgostit iremediabil de fiica sa „Era ceva care îmi lipsea” in Stiri Mondene

„Atunci când am ţinut-o pentru prima dată în braţe, am rămas şocat că toate temerile mele au dispărut într-o fracţiune de secundă. Cumva, era ceva care îmi lipsea şi doar s-a ataşat trup şi suflet de mine. Aşa, fizic, mirosul e de muşeţel, e un miros liniştitor, de fericire, combinat cu temeri, cu transpiraţie multă, e o combinaţie ciudată.

Mă uit cum se trezeşte şi are un ritual care, pentru mine, este un adevărat spectacol. Deschide ochii uşor, începe să se întindă şi face toate feţele posibile. E foarte expresivă. E ceva fantastic. Avem momente în care ne uităm unul la altul, ochi în ochi, şi, la un moment dat, zâmbeşte”, a declarat artistul în cadrul podcast-ului.

Smiley, îndrăgostit iremediabil de fiica sa „Era ceva care îmi lipsea” in Stiri Mondene

În urmă cu doar câteva zile, Gina a vorbit pe pagina de Instagram despre viața de mămică, accentuând faptul că, în primele săptămâni, oricât de multe sfaturi primești, este extrem de greu. „Spuneam săptămâna trecută că mă înclin în fața mamelor pentru că e greu! Pentru mine, primele două săptămâni au fost foarte grele. Nu vreau să par mama perfectă pe Instagram, nu am de gând să fac asta și nici nu o voi face niciodată. Pur și simplu, vă spun care au fost trăirile mele. Pentru mine, primele două săptămâni au fost groaznice. Nu-mi dădeam seama ce se întâmplă…

Smiley, îndrăgostit iremediabil de fiica sa „Era ceva care îmi lipsea” in Stiri Mondene

Tot ce citisem în cele nouă luni de sarcină, tot ce mi s-a spus la spital de către moașă, de către asistente… Am pășit în casă și am uitat tot… Pentru mine a fost greu… Te uiți în oglindă și nu te regăsești deloc… E dureros când plânge și nu știi ce să faci ca să îi alini suferința și să nu mai plângă așa… Toate lucrurile astea m-au epuizat fizic și psihic”, a povestit proaspăta mămică în mediul online…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed