Raluca Moianu, despre sistemul home schooling! Cum a comentat fosta prezentatoare decizia Danei Nălbaru de a-și retrage fetița de la școală?

219

În urma deciziei Danei Nălbaru de a-și retrage fetița de la școală au apărut diverse reacții în mediul online. Printre cei care și-au exprimat părerea cu privire la sistemul home schooling se numără și fosta prezentatoare Raluca Moianu.

Raluca_Moianu_2_bis-1024x768

Raluca Moianu s-a arătat deschisă în privința acestui tip de învățare însă consideră că sistemul clasic de învățământ rămâne potrivit pentru fata ei.

“Este justificat în momentul în care călătorești foarte mult, schimbi locul, cumva este destul de complicat dacă ai o meserie care presupune foarte multe deplasări și trebuie să înscrii copilul de fiecare dată la o altă școală. Este justificat atunci când copilul poate să învețe acasă și poți urmări o programă online. Eu cred foarte tare în ideea de schimbare, în ideea de adaptare, cred că trebuie să fim deschiși la orice fel de idee, să nu considerăm că doar ideile noastre sunt bune”, a declarat, pentru Libertatea, Raluca Moianu.