HomeStiri Mondene Ramona Badescu, detalii unice despre barbatul care a facut-o mama la 50 de ani.

Ramona Badescu, detalii unice despre barbatul care a facut-o mama la 50 de ani.

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2020/06/Ramona-Badescu-detalii-unice-despre-barbatul-care-a-facut-o-mama-la-50-de-ani..jpg

Ramona Badescu a devenit mama unui baietel chiar daca are deja 50 de ani. Multi au criticat-o pentru ca ales sa devina mama atat de tarziu, insa vedeta spune ca a fi mama este un dar de la Dumnezeu.

Frumoasa bruneta a ales sa il tina departe de ochii publicului pe cel care i-a dat cel mai frumos cadou din lume. Aceasta spune zambind ca are totusi un motiv pentru care il tine ascuns.

„Este atât de frumos ceea ce trăim acum, încât vrem să păstrăm pentru noi şi să ne bucurăm din plin de această perioadă. Dar, adevărul este, de fapt, că eu sunt foarte geloasă şi nu vreau să îl expun! (zâmbeşte)”, a declarat Ramona Bădescu pentru revista VIVA!

„Dintre noi doi, eu sunt persoană publică! El nu face parte din showbiz, iar eu întotdeauna mi-am trăit viața personală într-un mod rezervat, cu respect pentru partenerul meu. Nu s-a ivit momentul potrivit pentru a ne expune împreună, dar nu este vreun mister.”, a afirmat Ramona.

Ramona Badescu si-a schimbat ordinea prioritatilor si cel mai important este acum baietelul ei.

Ramona Badescu, detalii unice despre barbatul care a facut-o mama la 50 de ani.

„A deveni mamă este lucrul cel mai frumos de pe lume, este o datorie față de Dumnezeu şi față de tine însăți, nu este o formă de egoism, ci de altruism. Egoismul este atunci când te gândeşti numai la tine şi când îți trăieşti viața într-un mod în care îți faci toate plăcerile. De când am devenit mamă, orice dorință a mea este pe locul nu al doilea, ci al 100-lea, al 200-lea. Acum este pe primul loc dorința copilului meu. Am devenit clienta magazinelor pentru copii, şi lucrul ăsta mă face şi mai fericită şi mândră. Că s-a întâmplat la 50 de ani, da, îmi pare rău că Dumnezeu mi l-a dat acum, mai târziu, dar are El planurile lui. Sunt convinsă că, aşa cum îmi doream eu de la început, privindu-i pe părinții mei şi valorile familiei, acum am avut alături de mine bărbatul pe care îl iubesc şi care mă iubeşte, pe care îl respect şi care mă respectă, acum a fost cel mai potrivit moment.
Aşa a fost să fie şi, oricum, eu nu mă las, mă îngrijesc, mă mențin în formă, astfel încât fiul meu să fie mândru de mama lui”, a mai declarat Ramona Bădescu.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed