HomeStiri Reteta simpla care iti aduce bani in casa. Iata ce facem cu totii gresit si ni se duce sporul! „Restul de la magazin sa-l pastrati intr-un borcan”

Reteta simpla care iti aduce bani in casa. Iata ce facem cu totii gresit si ni se duce sporul! „Restul de la magazin sa-l pastrati intr-un borcan”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,6K views 2 minute timp de citit

Cel mai cunoscut bioenergoterapeut din România a dezvăluit că facem cu toții o greșeală banală care duce la pierderea sporului la bani. Lidia Fecioru a dezvăluit într-o emisiune de la postul Antena 3 cât de important este ca banii primiți ca rest de la magazin să nu îi dăm mai departe, cu atât mai mult, să nu îi dăm la cerșetori.

Aceasta a subliniat faptul că este foarte bine să oferim din puținul nostru și celor aflați în nevoie, însă nu din mărunțișul pe care îl primim ca rest.

Lidia Fecioru face câteva recomandări foarte importate cu privire la sporul banilor.

Se pare că restul pe care îl primim de la magazin trebuie să îl păstrăm în casă, să îl reinvestim în obiecte, dar nu trebuie niciodată dat…

„Restul, măruntul de la magazin, trebuie luat întotdeauna. Să-l luați de acum încolo. Să-l luați și să-l păstrați într-un borcănel, oricât ar fi, cinci bani, zece bani. Nu este hapsanism. Mai bine lasă un leu întreg decât mărunțiș. Mărunțișul trebuie păstrat undeva într-o bucătărie sau într-un vas. Niciodată din banii de rest să nu dai la un cerșetor. Dă din buzunar dacă vrei. Dar nu banii pe care tocmai i-ai primit.

Mărunțișul se pune într-un bol acasă. Poți să investești banii, să-i transformi în hârtie, să îți cumperi ceva, dar să nu-i dai pentru că îți iau sporul. Nu e o vrajă, ci informația banului în sine ți se poate lua ca energie a banului. Ai dat cu mână proastă sau ai dat la mână proastă”, a declarat Lidia Fecioru.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..