Home Stiri Răzvan Fodor, noi detalii despre emisiunea „Burlacul”

Răzvan Fodor, noi detalii despre emisiunea „Burlacul”

autor Buinoschi Andreea
266 vizualizari

Răzvan Fodor este prezentatorul acestui sezon al emisiunii Burlacul. În cadrul unui interviu acordat celor de la Viva, Fodor a vorbit despre emisiunea pe care o moderează, oferind câteva detalii și din culisele show-ului matrimonial.

„Sincer, nu mă vedeam în ipostaza de a fi prezentator într-un show matrimonial, numai că am acceptat în momentul în care am cunoscut producătorii emisiunii, care mi-au garantat că nu va fi un show cu nuditate gratuită și că nu voi vorbi doar ceea ce imaginile arată, va fi despre altceva. Ceea ce s-a și întâmplat și ne-am dat interesul ca fiecare episod în parte să se încheie cu un tâlc, pentru ca oamenii să înțeleagă ce anume l-a determinat pe Burlacul să ia anumite decizii. Cam astea sunt motivele care m-au determinat să accept să prezint această emisiune, de care sunt foarte mulțumit!

Da, este o emisiune în care, ca prezentator, trebuie să vorbesc mai ales cu fetele, la ceremonia trandafirului discutăm despre lucruri care s-au întâmplat de la ultima noastră întâlnire, unde și de ce au ales să ia anumite decizii. Chiar dacă pare destul de simplu, trebuie să fii în primul rând curios, iar mie mi-a plăcut. Am stat foarte mult timp plecat de acasă, acesta fiind singurul aspect care nu mi-a plăcut foarte tare”, a spus Răzvan Fodor, pentru revista Viva.

Mai mult decât atât, prezentatorul a vorbit și despre noul burlac, Andi Constantin, nimeni altul decât fosta ispită de la Insula Iubirii. „E un tip mişto, e foarte normal, frumuşel şi chiar este în punctul în care îşi doreşte o relaţie serioasă. Filmul acela cu tipul care coboară din avionul privat, cu maşina la scară şi cu inelul cu diamant cumpărat din Damasc în buzunar nu există. Cât despre fete, noi ne asigurăm că el va avea de unde să aleagă”, a mai spus soțul Irinei Fodor, potrivit playtech.ro.

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies