Home Stiri Mondene Claudia Pătrășcanu, declarații emoționante: „Și i-am zis că da, dar tu ai tată”

Claudia Pătrășcanu, declarații emoționante: „Și i-am zis că da, dar tu ai tată”

autor Mirela
951 views

Claudia Pătrășcanu a făcut mai multe declarații halucinante. Aceasta a vorbit despre modul în care încearcă să își crească băieții, în urma tuturor scandalurilor în care este implicată din cauza divorțului de Gabi Bădălău.

„Cel mai greu, dar și cel mai frumos job din lume să fii mamă. Iar mamele știu asta. Este ceva unic. Sunt veselă, optimistă, nu îmi place să transmit tristețe. Mai sunt momente când vreau sa mă descarc, dar copiii nu mă văd plângând. Mai vin să îmi pună întrebări și încerc să le explic pentru vârsta lor.

Este inevitabil să ne ceară explicații sau să ne întrebe ce s-a întâmplat. Încerc să mă pregătesc de pe acum. Nu aș vrea să îmi mint copiii niciodată și vreau să îi cresc inteligent și să știe să gestioneze lucrurile astea. Copilul cel mare m-a întrebat acum dacă sunt și mamă și tată pentru el. Și i-am zis că da, dar tu ai tată. Pune întrebări. Important este să știm noi cum să le răspundem fără să îi afecteze și rănească”, a spus artista, pentru cei de la Antena Stars.

Mai mult decât atât, Claudia a mai vorbit și despre situația sa sentimentală actuală, dând de înțeles că, deși acum nu este implicată într-o relație, asta nu înseamnă că, pe viitor, nu va vrea una.

„Trebuie să ai un psihic foarte bun, iar pe mine toată această perioadă grea prin care trec m-a făcut mai puternică. Eu nu m-am gândit niciodată că mi se închide lumea, pentru că nu generalizez, fiecare bărbat este diferit și fiecare femeie este diferită, așa că las loc în inima mea pentru alți oameni. Mie îmi place să iubesc, să ofer iubire, dar acum nu sunt îndrăgostită”, a mai spus cântăreața, într-o emisiune televizată, conform cancan.ro.

În urmă cu mai mult timp, Claudia a spus că atât fostul ei soț, cât și angajații acestuia și-au unit forțele pentru a-i face rău, însă, cu toate acestea, nu se dă bătută.

„Procesul de ieri a început prin audierea martorei lui, care, la intrarea în sală ,a fost pusă să jure cu mâna pe Biblie și, în loc să spună: „așa să-mi ajute Dumnezeu”, a spus „așa să ma ierte Dumnezeu”. Bineînțeles că am făcut o observație către doamna președintă pentru ceea ce a spus martora și am fost dată afară din sală. Stând la ușă ca un om pedepsit 40 minute. Menționez că „soțul” a avut o criză de râs pe parcursul ședinței, dar nu s-a vrut a o sesiza!

Bineînțeles că martoră mincinoasă, menajera, care este plătită de familia Bădălău să-mi facă rău, pe care am tratat-o impecabil și pe care niciodată nu am deranjat-o, a plecat satisfăcută de răul pe care l-a făcut și că nu a mai fost pusă încă o dată să jure corect pe Sfânta Biblie”, a mai adăugat fosta soție a lui Gabi Bădălău, pe pagina sa de Facebook.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed