HomeStiri Mondene Reîntoarcerea Emoționantă a Prințului Harry în Marea Britanie la Aniversarea Unui An de la Moartea Reginei Elisabeta a II-a

Reîntoarcerea Emoționantă a Prințului Harry în Marea Britanie la Aniversarea Unui An de la Moartea Reginei Elisabeta a II-a

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 414 views
Reintoarcerea Emotionanta a Printului Harry in Marea Britanie la Aniversarea Unui An de la Moartea Reginei Elisabeta a II-a

Printul Harry a adus un omagiu bunicii sale, Regina Elizabeta a Doua, cu ocazia recentei sale vizite în Marea Britanie. Totuși, nu a rămas pentru a-și vedea alți membri ai familiei. „Toată lumea știe cât de apropiați au fost dintotdeauna Harry și regina. Așadar, vizita la locul de veci al acesteia și posibilitatea de a-și exprima respectele au însemnat enorm pentru el”, a dezvăluit o sursă în ultima ediție a revistei „Us Weekly”.

Sentimente Profunde și Evenimente Importante

În vârstă de 38 de ani, Harry a avut o experiență profundă în timpul vizitei sale la Capela St. George, vineri, 8 septembrie. Prințul a comemorat primul an de la moartea Reginei Elizabeta vizitând locul ei de veci. Se afla în oraș pentru a participa la Premiile WellChild cu o zi înainte.

Amintirea Prințesei Diana și a Reginei Elizabeth

„Deși Elizabeth a trecut în neființă cu doar un an în urmă, Harry nu poate să nu observe că aniversările morților mamei sale, Prințesa Diana, și a bunicii sale sunt la o diferență de zile”, menționează sursa. Prințesa defunctă avea 36 de ani când a murit într-un accident de mașină la Paris, în timp ce Regina Elizabeth a decedat la vârsta de 96 de ani în septembrie 2022.

Decizia de a Vizita Singur Capela

„A simțit nevoia să facă acest lucru singur”, a spus o a doua sursă despre vizita lui Harry la Capela St. George fără soția sa, Meghan Markle. Meghan a ales să rămână acasă cu copiii.

Vizita Strict Profesională

Pe lângă comemorarea reginei, Harry și-a dedicat vizita în Marea Britanie strict afacerilor. S-a deplasat la Düsseldorf, Germania, pentru a participa la Jocurile Invictus. Conform sursei, prințul nu și-a văzut nici tatăl, nici fratele în această vizită.

Confruntările Familiale și Planurile viitoare

Tensiunile cu familia regală au crescut după mutarea lui Harry și Meghan în SUA și retragerea lor din pozițiile regale principale, precum și după publicarea cărții sale, „Spare”. Totuși, el se va reuni cu Meghan pentru ceremonia de închidere a Jocurilor Invictus.

Viața Familială a Ducilor de Sussex

Cuplul a considerat că este mai bine pentru Meghan să rămână acasă cu copiii lor, Archie, în vârstă de 4 ani, și Lili, de 2 ani, pentru o perioadă mai lungă..

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed