HomeStiri Mondene Relația dintre Gina Pistol și Smiley. Cum s-a aprins flacăra între cei doi?

Relația dintre Gina Pistol și Smiley. Cum s-a aprins flacăra între cei doi?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 927 views
gina-pistol-si-smiley in Stiri Mondene

De ceva vreme se speculează că între Smiley și Gina Pistol s-a înfiripat o relație de iubire, dar fiindcă cei doi nu vorbesc public despre asta și nici nu au confirmat zvonurile, fanii lor sunt în dubii: sunt sau nu sunt împreună cei doi artiști?

gina-pistol-si-smiley

Gina Pistol și Smiley se cunosc de multă vreme, însă abia recent s-a aprins o scânteie între ei. Timp de mulți ani au fost prieteni foarte buni, iar acum, chiar și ei au fost surprinși de sentimentele lor…

gina

Chiar dacă atât Gina, cât și Smiley sunt zgârciți în declarații și nu confirmă niciun zvon, apropiații lor fac declarații cu privire la relația dintre ei: “Se știu de mulți ani, însă abia în urmă cu șapte luni s-a lăsat cu sentimente, ca să zic așa. Pe 31 martie, Gina și prietenii ei au venit la concertul Damian Drăghici&Brothers, la Sala Palatului. Atunci a urcat pe scena și Smiley, pentru că avea împreună cu Damian piesa «Domnișoara, domnișoară». După concert s-a întâmplat magia între Ginuța și Smiley și chiar se iubesc mult. Nu locuiesc împreună, dar e aceeași treabă, pentru că ea mai mult stă la el. Gina e o tipă foarte mișto, nu prea ai cum să nu o iubești. Oricum, toți prietenii lor știu despre relația asta, însă ei nu vor să vorbească public”, a declarat o sursă apropiată celor doi.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed