Renunta la certurile cu partenerul de viata! Afla cu ce boli te vei confrunta din cauza supararii!

Share

Menținerea liniștii interioare și o mai bună interacțiune cu cei din jur îți vor asigura atât sănătatea psihică, precum și sănătatea organismului.

Afecțiunile care le lovesc pe femei încep de la boli la nivelul sânilor și ajung la afecțiuni ale pielii.

În cartea sa, „Fundamentele medicinei naturale. Principii generale”, renumitul doctor Dorin Dragoș explică cum propriile emoții influențează apariția bolilor feminine.

  1. Chisturi ovariene

Ceea ce favorizează apariția chisturilor, în afara celor de tip biologic, este legată de frustrare. Faptul că o femeie îşi reproșează anumite lucruri vizavi de relația cu partenerul duce la apariția chisturilor ovariene.

  1. Apariția celulitei

Deși este cunoscută ca fiind o urmare a sedentarismului și a unei alimentații nesănătoase, celulita este favorizată de furie.

  1. Fibromul uterin

Timiditatea și rușinea dusă la extrem pot favoriza formarea fibromului uterin.

  1. Infecții urinare

Neînțelegerile din cuplu duc la afectarea capacității de a urina. Faptul că nu există comunicare în relație și niciodată înțelegere, conform doctorului Dorin Dragoș, femeile sunt favorizate în apariția infecțiilor urinare.

  1. Varicela

Neîmplinirea în plan familial sau profesional favorizează apariția varicelei în rândul femeilor nemulțumite de viața lor.

  1. Probleme ale vaginului

Nemulțumirea față de comportamentul partenerului cauzează vaginita. Din diferite motive, femeile care sunt tot timpul supărate de gesturile partenerului sunt mai predispuse la apariția afecțiunilor la nivelul vaginului.

  1. Candidoză

Stresul cotidian nu face altceva decât să sporească apariția candidozei asupra femeilor care nu au timp de repaus.

  1. Migrenele

Refuzul de a fi dominată sau de a fi condusă îi poate cauza unei femei dureri grave de cap. Migrenele sunt cauzate de faptul că atenția femeii este îndreptată spre a domina și nu către a fi dominată.

  1. Cancer la sân

Despre această afecțiunii a femeii renumitul doctor afirmă:

„Sânii sunt legați de unul dintre cele mai elevate aspecte ale feminității: iubirea care se dăruiește, ocrotește și hrănește. Blocarea manifestării acestui sentiment este urmată de acumularea unor tensiuni în această zonă…”


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news