HomeStiri Aceste vedete din România au apelat la rinoplastie

Aceste vedete din România au apelat la rinoplastie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 5,K views 3 minute timp de citit

Deși multă lume nu știe, multe vedete de la noi au apelat în ultimii ani la rinoplastie. Cu siguranță nu îți mai amintești cum arătau vedetele înainte de intervenția chirurgicală.

În continuare, vă vom prezenta câteva fotografii cu acestea, înainte, dar și după operația de rinoplastie.

Adelina Pestrițu

„Sunt foarte mulțumită de rezultat. Intervenția estetică pe care am suferit-o nu a fost un moft și în acele momente gândul îmi era la sănătatea mea, nu la proporția corectă a nasului cu fața. E o schimbare cu care m-am obișnuit, iar celor cărora nu le place le transmit că sunt imună la astfel de opinii.”

Aceste vedete din România au apelat la rinoplastie

Andreea Bălan

„Am decis să-l corectez foarte puțin pentru a fi o prezență mai agreabilă și la tv. Drept dovadă că intervenția e minoră – cunoscuții care m-au văzut după și nu știau de intervenție, îmi spuneau că arăt mai bine, dar nu-și dădeau seama ce e schimbat și mă complimentau la păr, la machiaj etc. Eu nu o pot numi chiar operație, ci retuș, dar cârcotașii vor spune ce vor.”

Aceste vedete din România au apelat la rinoplastie2

Claudia Pavel

„După ce că am zăcut două săptamâni și aveam fața umflată, m-am trezit cu nasul în șapte colțuri. M-a măcelărit și m-a nenorocit pe masa de operație. Medicii din Grecia mi-au reparat nasul.”

Aceste vedete din România au apelat la rinoplastie3

Gina Pistol

Gina Pistol a avut numeroase intervenții la nas.

Aceste vedete din România au apelat la rinoplastie4

Lora

„Nu puteam să cânt și să dansez în același timp, să mă odihnesc, iar dacă aveam emoții, din cauză că trăgeam aer și pe nas, simțeam o senzație de leșin și presiune la urechi. Așa că m-am operat. Mi-au fost puse niște cartilagii care împiedică nările să se închidă și lasă aerul să ajungă lejer în plămâni. Am avut noroc de un medic minunat.”

Aceste vedete din România au apelat la rinoplastie5

Nicoleta Nucă

„Am apelat la rinoplastie în primul rând pentru a rezolva o problemă medicală mai veche, şi anume hipertrofia mucoasei nazale, în urma folosirii excesive a picăturilor de nas, care s-a transformat apoi în dependenţă. Şi dacă tot eram la această clinică din Istanbul, Turcia, unde se fac şi operaţii estetice, am hotărât să profit de ocazie şi să intervin şi la forma nasului, pentru a o corecta puţin…”

Aceste vedete din România au apelat la rinoplastie6

 

Sursa foto: one.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..