Reţete de slăbit cu ghimbir şi lămâie. Iată cât de uşor poţi slăbi în mod natural!

Share

Ghimbirul este cunoscut în întreaga lume pentru puterile lui vindecătoare pe care le are asupra corpului, însă de ani de zile este folosit şi pentru scăderea în greutate. Dacă este consumat în combinaţie cu lămâie, efectele benefice se dublează. Aşadar, iată câteva reţete de slăbit cu ghimbir şi lămâie.

Reţete de slăbit cu ghimbir şi lămâie. Iată cât de uşor poţi slăbi în mod natural!

Ghimbirul reduce inflamaţiile din organism, îmbunătăţeşte digestia şi are un efect termogenic asupra corpului, ceea ce înseamnă că activează metabolismul. Astfel, are loc o intensificare a procesului de ardere a caloriilor.

Pe de altă parte, lămâia este un antioxidant puternic, deoarece conţine din plin vitamina C, care combate celulita, împiedică retenţia de apă în exces, detoxifică organismul şi contribuie la reducerea senzaţiei de balonare.

Folosite împreună, aceste două ingrediente ajută rapid la eliminara depozitelor de grăsime din corp şi, implicit, la combaterea kilogramelor în plus. Încearcă aceste reţete de slăbit cu ghimbir şi lămâie şi vei vedea efectele dorite în scurt timp.

Sub formă de ceai

Pune pe foc o cană de apă, iar când începe să dea în fiert, adaugă o felie subţire de ghimbir, care poate fi dată prin răzătoare. Închide focul şi lasă amestecul la infuzat 5-10 minute. Apoi, adaugă sucul de la o lămâie. Ceaiul se bea dimineaţa, pe stomacul gol.

Află AICI ce alte reţete pe bază de ghimbir şi miere ajută rapid la pierderea în greutate.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news