Home Stiri Mondene România, reprezentată la Miss Tourism Queen of the Year International 2016 de o tânără superbă! Vezi despre cine e vorba!

România, reprezentată la Miss Tourism Queen of the Year International 2016 de o tânără superbă! Vezi despre cine e vorba!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 713 views
Andreea-Popescu-Miss-Tourism2 in Stiri Mondene

România va fi reprezentată în cadrul competiției Miss Tourism Queen of the Year International 2016 de către o tânără superbă. Este vorba de Andreea-Liliana Popescu, în vârstă de 21 de ani, studentă în anul al II-lea la Facultatea de Drept din cadrul Universității din București.

Andreea-Popescu-Miss-Tourism2

Andreea are 1.76 m înălțime, iar dimensiunile sale sunt 90-60-93. Tânăra vorbește fluent trei limbi străine: engleză, spaniolă și franceză.

„Mă simt onorată și entuziasmată de oportunitatea de a îmi reprezenta țara, în cadrul competiției internaționale de frumusețe Miss Tourism Queen of the Year Internațional 2016. Privesc această participare ca pe o provocare, pentru că vreau să demonstrez că sunt o persoană puternică, inteligentă și frumoasă, atât pe dinafară, cât și în suflet, dar și că pe o responsabilitate de a promova cu mândrie și cât mai bine țara, turismul românesc”, a declarat Andreea Popescu pentru Libertatea.

În acest an, concursul se va desfășura la Shanghai, China, în perioada 27 noiembrie-19 decembrie 2016. Competiția va aduna 60 de țări, marea finală având loc pe 18 decembrie.

Andreea-Popescu-Miss-Tourism

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed