HomeStiri Mondene Romică Țociu, bunic pentru prima dată: „Bine ai venit pe lume, Filip Ioan Ţociu!”

Romică Țociu, bunic pentru prima dată: „Bine ai venit pe lume, Filip Ioan Ţociu!”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 837 views
Romica Tociu, bunic pentru prima data - Bine ai venit pe lume, Filip Ioan Tociu in Stiri Mondene

Romică Țociu, în vârstă de 57 de ani, a devenit bunic pentru prima dată pe data de 20 mai 2019. Fiul său, Cătălin, și soția acestuia, Ligia, au devenit părinții unui băiețel ce a primit numele Filip Ioan.

Romica Tociu, bunic pentru prima data - Bine ai venit pe lume, Filip Ioan Tociu in Stiri Mondene

Îndrăgitul actor a oferit recent un interviu în cadrul emisiunii Răi, da’ buni, în care a vorbit despre primul său nepot. Acesta este extrem de fericit că a devenit bunic.

„I-am spus lui Cătălin: «Ce nume frumos i-aţi găsit!». Are un nume de papă. I-au dat numele de Filip. (…) Prima oară nu am reacţionat. Am zis «Ok.». După un tip, îmi licări o chestie, aşa. Pe bunicul meu îl chema Ţociu Filip, iar ei nu au ştiut nicio clipă că pe străbunicul lor îl chema Filip. Bunicul meu a fost unul dintre cei mai bogaţi oameni din Craiova, avea cele mai tari restaurante pe vremuri. Aducea numere de circ de la Paris”, a spus Romică Ţociu.

Cunoscutul actor și-a exprimat părerea față de persoana cu care seamănă cel mai mult nepotul său, dar a povestit și ce a simțit atunci când l-a strâns pentru prima dată în brațe pe micuț.

„Seamănă foarte mult cu Cătălin. Când l-am luat în braţe a fost aşa… mi s-a părut că iau în braţe pe cineva pe care îl aşteptam de mult. S-a lipit imediat de sufletul meu şi a mai pus şi capul pe umărul meu, pe braţul meu, ca şi când mi-ar fi zis: «Gata, am venit! Hai să ne împrietenim!”. Mă gândesc că majoritatea bunicilor au senzaţia asta”, a adăugat acesta.

Romică Țociu a vorbit și despre fiul său și cum s-a schimbat acesta de când a devenit, la rândul său, tată.

„Nu-l recunosc. S-a schimbat atât de mult în bine. E protector, e atent. Nu cred că e Cătălin pe care îl ştiam eu. Aleargă, se duce… e altă persoană. Mă uit la el şi mă bucur din suflet că e aşa”, a mai declarat actorul…

Sursă: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed