HomeStiri Mondene Rona Hartner si-a propus ca 2018 sa fie anul sau. Artista va avea propria emisiune

Rona Hartner si-a propus ca 2018 sa fie anul sau. Artista va avea propria emisiune

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
rona-hartner-si-a-propus-ca-2018-sa-fie-anul-sau-artista-va-avea-propria-emisiune

Rona Harter este una dintre cele mai complexe artiste din România. După ce și-a dezamăgit fanii că a trebuit să părăsească show-ul „Uite cine dansează!” din cauza unei accidentări, Rona are planuri mărețe.

Rona-Hartner-si-a-propus-ca-2018-sa-fie-anul-sau.-Artista-va-avea-propria-emisiune in Stiri Mondene

Cântăreață și actriță, Rona Hartner a declarat că nu a stat degeaba în tot timpul în care nu a mai apărut la TV, ci a pregătit câteva surprize pentru cei care o simpatizează.

„Anul ăsta am avut un an în care nu prea m-ați văzut pentru că am fost pitită undeva. O să aflați în februarie de ce am dispărut. Am făcut o emisiune ca să zic așa rezidentă în România și apare începând cu 14 februarie. O să mă vedeți în fiecare zi, deci nu puteți să ratați ce am făcut eu tot anul ăsta”, a povestit excentrica vedetă.

Rona va lansa două albume în 2018 și o carte autobiografică

„Acum lucrez la două albume, unul iese tot în februarie, se numește «Selfish» și am lansat deja câteva piese din el. Mai am un disc, «Internity», care este produs integral de mine, compus, scris, la care am lansat piesele deja. Piesele au început să apară, iar acum lucrez la clipuri. Deci anul acesta care vine am două discuri, o carte care iese în septembrie, o carte autobiografică care va ieși într-o ediție de lux”, ne-a mai mărturisit Rona Hartner…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed