HomeStiri Mondene Roxana Ciuhulescu DIVORŢEAZĂ! Românca cu cele mai lungi picioare are o viaţă nouă?

Roxana Ciuhulescu DIVORŢEAZĂ! Românca cu cele mai lungi picioare are o viaţă nouă?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/06/Roxana-Ciuhulescu-DIVORŢEAZĂ.jpg

Roxana Ciuhulescu a ales să facă singură acest anunţ şocant pentru showbizul românesc. A ales să divorţeze de Mihai Ivănescu, cel cu care a fost căsătorită zece ani.

Roxana Ciuhulescu DIVORŢEAZĂ

Împreună au o fetiţă, Ana Cleopatra, care se pare că reprezintă prioritatea Roxanei. Cei doi au mai trecut prin momente grele, dar au luptat pentru căsnicie şi au mers mai departe împreună.

Roxana Ciuhulescu DIVORŢEAZĂ 1

Uneori, şi poveştile de dragoste se încheie, aşa cum este şi cazul meu. Drumul meu a luat o altă direcţie, decât direcţia lui Mihai. Când doi oameni nu se mai înţeleg şi nu pot găsi o cale comună de comunicare, e mai bine să se despartă, decât să arate copilului lor latura nefericită a vieţii familiale. În consecinţă, după zece ani, am decis împreună să punem punct căsniciei. În ce mă priveşte, îmi voi continua viaţa, dedicându-mă creşterii fetiţei noastre şi hobby-urilor cu şi fără motor care mă definesc că persoană. Acestea sunt singurele declaraţii pe care le dau despre acest subiect. În speranţa că îmi va fi respectat dreptul la viaţa personală, rog toţi colegii din presă să înţeleagă că am dreptul la intimitate. Vă doresc să aveţi parte de tot ce nu puteţi cumpăra cu bani: sănătate, fericire şi dragoste!”, a scris Roxana Ciuhulescu pe blogul personal.

Roxana Ciuhulescu DIVORŢEAZĂ 2

Roxana Ciuhulescu şi Mihai Ivănescu au avut un divorţ foarte discret… La fel de discretă a fost şi căsătoria celor doi, deoarece s-au logodit în Hawaii şi doar prietenii foarte apropiaţi au ştiut despre evenimentul din viaţa lor.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed