HomeStiri Mondene Ruby, mărturisiri despre „Asia Express”

Ruby, mărturisiri despre „Asia Express”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 867 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/02/Ruby-si-Robert-la-Asia-Express.jpg

Competiția Asia Express i-a marcat pe Ruby și iubitul său, Robert, care, în urma experienței dobândite în timpul filmărilor pentru emisiune, și-au întărit relația. Cei doi sunt împreună de mai bine de șase ani, iar acest reality show le-a testat, încă o dată, rezistența cuplului.

Ruby si Robert la Asia Express in Stiri Mondene

Cântăreața a dezvăluit recent care sunt transformările prin care au trecut atât ea, cât și iubitul ei, având în vedere faptul că s-au certat de multe ori în timpul reality show-ului, iar la un moment dat chiar au făcut pauză de o zi, în care nu și-au vorbit.

Invitată în emisiunea TV ’Neața cu Răzvan și Dani, frumoasa brunetă a făcut declarații neașteptate despre ce s-a întâmplat, cu adevărat, pe Drumul Elefantului de la Asia Express.

„Am slăbit, m-am îngrășat după ce m-am întors. Eu am suferit și încă sufăr după «Asia Express» și mi-aș dori să se repete experiența. În rest, am suferit de nervi, e presiunea mare, e foarte dificil ce se întâmplă acolo. Din păcate, la TV nu se vede nici măcar jumătate din ceea ce facem acolo, schimbăm zece mașini pe zi și stăm chiar și două ore la autostop. Noi suntem împreună de foarte mult timp, de șase ani și ceva. El este foarte drăguț și mă suportă, dar și eu îl suport pe el. I-am zis: «Auzi, dar tu nu știai că eu sunt așa?». Eu m-am despărțit de el, până a doua zi. Ne-am despărțit după momentul și cearta pe care am avut-o. Eu i-am zis clar, am lăsat mesaj și la PR, i-am zis că îmi caut partener pentru Mumbai. Am fost răuță, el este foarte drăguț. Eu mă alint foarte mult”, a mărturisit Ruby…

Asia Express se difuzează duminica, lunea și marțea, de la ora 20:00, pe postul Antena 1. Aventurile în Sri Lanka s-au încheiat, urmând ca participanții rămași în competiție să plece spre India, în etapa a doua din Drumul Elefantului.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed