HomeStiri Mondene Ruby, o nouă colaborare cu Dorian Popa! “Bună, ce mai zici?”

Ruby, o nouă colaborare cu Dorian Popa! “Bună, ce mai zici?”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 719 views
IMG_3925_640x426 in Stiri Mondene

Ruby revine pe piaţa muzicală cu un nou proiect, alături de Dorian. “Bună, ce mai zici?” se numeşte piesa ce are un videoclip fresh.

IMG_3925_640x426

Melodia a fost compusă şi produsă de Shift, David Ciente, Loredana Cavasdan, What’s Up și Alex Cotoi. “Este o piesă mai tristă, dar cu un mesaj puternic și important, dragostea. Nu este nici o piesă lentă, de tip baladă, dar nici una prea ritmată. Este pur și simplu o piesă sinceră. Dacă știi că ai inima de piatră, te rog să nu o asculți, căci va fi făcută praf”, a mărturisit Ruby.

Videoclipul, regizat de Dan Petcan, a fost filmat atât în Bucureşti cât şi în Paris, şi a fost lansat în cadrul unui eveniment monden la care au participat mai multe vedete. “Sunt foarte încântat de această colaborare, iar piesa asta este o bucățică din sufletul meu. Este o piesă sensibilă și profundă și îmi doresc ca publicul să simtă exact ce ne-am dorit noi să transmitem”, a declarat Dorian Popa.

Este a doua colaborare a celor doi artişti. Pe lângă muzică, Ruby pregăteşte şi lansarea propriului ei blog ce va conţine articole despre viaţa vedetei.

Sursa foto: facebook.com

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed