Home Stiri S-a aflat adevărul despre relațiile lui Dan Bittman

S-a aflat adevărul despre relațiile lui Dan Bittman

autor Buinoschi Andreea
209 vizualizari

Viața amoroasă a lui Dan Bittman a fost foarte mult în atenția presei. Până de curând, acesta a avut o relație cu mama copiilor săi, dar de care a decis să se despartă. Cu toate acestea, Dan Bittman nu a fost bărbatul unei singure femei și a avut mai multe escapade.

În urmă cu ceva timp, au apărut mai multe zvonuri conform cărora Dan Bittman ar fi avut o relație cu Monica Odagiu. Aceștia nu și-au asumat-o niciodată și, de fiecare dată când a fost adus în discuție acest subiect, au oferit răspunsuri controversate.

Cu toate acestea, relația celor doi artiști a durat foarte puțin și, după despărțire, solistul trupei Holograf s-a întors la partenera sa de aproape trei decenii. Liliana Ștefan i-a oferit trei copii și, cu toate acestea, niciunul dintre ei nu a vrut să ajungă în fața altarului.

„La noi nu s-a pus problema de inel. Am avut o discuție de la început. De-a lungul vremii, au fost întrebări din partea mea, dar Liliana nu și-a dorit căsnicia pentru că nu credea că acolo este secretul”, a mărturisit artistul, pentru Antena Stars. Anul trecut, relația lor s-a rupt definitiv, după ce cântărețul a decis să plece din locuința lor.

În tinerețe, Dan Bittman a fost la fel de atras de femei ca acum. A iubit-o la nebunie pe Mihaela Rădulescu, dar, cu toate acestea, nici ei nu i-a cerut mâna, iar după mult timp, a dezvăluit adevăratul motiv. „Mihaela era o fire independentă, iar eu m-am prins de lucrul acesta. Acum și-a găsit un echilibru, e cu un tip de mulți ani. De la bun început am zis că este o relație deschisă. Ne-am plăcut unul pe celălalt, dar nu am crezut că vom putea merge mai departe. E mai bine să spui de la început”, a mărturisit cântărețul, confom cancan.ro..

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies