S-a etichetat într-o poză pe Facebook și a fost arestat! Află povestea șocantă a acestui tânăr

395

Se pare că etichetarea poate fi mai periculoasă decât ne-am aștepta, asta dacă ne luăm după povestea șocantă a unui bărbat din Irlanda de Nord. Se pare că, după ce s-a etichetat într-o fotografie de pe Facebook, acesta a reușit să fie reținut de un polițist.

S-a-etichetat-într-o-poză-pe-Facebook-și-a-fost-arestat

Tânărul Robert Darragh s-a etichetat într-o fotografie care a fost făcută în momentul revoltelor care au avut loc în capitala Irlandei de Nord, în vara anului ce a trecut. La numai câteva zile după ce s-a etichetat în această poză, tânărul a avut parte de o vizită neplăcută, polițiștii călcând pragul casei lui și spunându-i că vor să aibă o discuție cu el, una care era legată de participarea și implicarea lui la revoltele respective.

Se pare că tânărul nu a stat tocmai cu mâinile în sân și a aruncat câteva proiectile în forțele de ordine, iar asta pe o perioadă de o oră. Acesta nu a reușit să fie identificat din prima, deoarece avea fața acoperită, lucru care a îngreunat puțin munca autorităților de a-l vedea cu ajutorul camerelor de supraveghere care erau amplasate în zona incidentului. Odată ce tânărul s-a etichetat în poza de pe Facebook, unde se vedea clar că este prezent la revolte, identitatea lui a putut fi descoperită.

Acesta nu a recunoscut faptul că a fost și el făptaș al incidentului, spunând că s-a amestecat în mod involuntar în mulțimea de necunoscuți care erau acolo…

În revoltele din Belfast ce au avut loc în cursul anului trecut, un număr de 29 de polițiști au fost răniți, dintre care unul era pe punctul de a-și pierde una dintre urechi.