Home Stiri Sam Smith interpretează soundtrack-ul noului film din seria James Bond!

Sam Smith interpretează soundtrack-ul noului film din seria James Bond!

autor Elena Yvette
153 vizualizari

Soundtrack-ul noului film din seria James Bond, “Spectre”, a fost dezvăluit de către Sam Smith. Piesa a fost compusă de artistul britanic, în colaborare cu Jimmy Napes, şi se numeşte „Writing’s on the Wall”.

1067

„Acesta este un punct culminant al carierei mele. Sunt extrem de entuziasmat să fac parte din acest proiect atât de rezonant în cultura britanică și să mă alătur unui line-up compus din artiști pe care îi admir. Sper să vă placă această piesă la fel de mult cât mi-a plăcut mie să o înregistrez”, a declarat Sam Smith.

Dezvăluirea a fost făcută în cadrul emisiunii ”The Radio 1 Breakfast Show with Nick Grimshaw”.

”Nu îmi vine să cred nici acum că l-am înregistrat. A trebuit să păstrez acest secret vreme de un an. Îl tot ascultam încercând să-mi dau seama dacă e suficient de bun. Sunt extrem de entuziasmat să-l lansez, pentru ca oamenii să-l poată auzi și să se poată îndrăgosti de el”, a mai adăugat artistul.

Cum a luat naştere melodia „Writing’s on the Wall”, ce va apărea pe cel de-al 24-lea film James Bond?

”Compunerea piesei a fost cea mai ușoară parte, vorbind din perspectivă muzicală. Eram în studio, în Londra, înregistrând partea vocală a piesei ”Lay Me Down”. Și Jimmy Napes a cântat atunci un fragment al unei linii melodice. I-am spus pe loc: <<Oprește-te, trebuie să înregistrăm piesa asta acum>>. Și am mers într-un alt studio și am compus piesa în 20 de minute”, a conchis Sam Smith.

Sursa foto: theguardian.com

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies