HomeStiri Mondene Simona Gherghe, mamă pentru a doua oară

Simona Gherghe, mamă pentru a doua oară

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 890 views
Simona Gherghe, mama pentru a doua oara in Stiri Mondene

Pe data de 9 mai, Simona Gherghe, în vârstă de 41 de ani, a adus pe lume cel de-al doilea copil, un băiețel. Aceasta și soțul său, Răzvan Săndulescu (43 de ani), s-au căsătorit în 2017 și mai au o fetiță, pe nume Ana Georgia.

Simona Gherghe, mama pentru a doua oara in Stiri Mondene

 

 

Simona Gherghe a scris un mesaj emoționant pe pagina sa de Instagram și pe cea de Facebook, unde s-a adresat nou-născutului, dezvăluind fanilor și numele acestuia. Micuțul se numește Vlad Ioan, a primit nota zece la naștere și a avut 2,370 kilograme atunci când a venit pe lume. Răzvan Săvulescu a fost prezent în sala de nașteri.

„Tot îmi caut cuvintele potrivite, care să descrie întâlnirea cu tine. Magie? Minune? Parcă-i prea puţin… Dragul nostru Vlad Ioan, ţi-ai ales o zi frumoasă, 9 mai, ziua Europei, de-acum şi a ta. Ai ţipat hotărât şi ai luat prima notă de 10 din viata ta! Mami, tati şi Ana te iubesc şi îţi mulţumesc pentru faptul că ai venit să ne-ntregeşti! Asta e fericirea ❤️ #VladIoan#fericire #family #simonagherghe”, a scris Simona Gherghe.

„Chiar dacă e micuţ, băieţelul nostru e puternic! Am aşteptat momentul acesta vreme de nouă luni şi nu există bucurie mai mare. Ana şi Vlad sunt minunile noastre şi suntem foarte fericiți”, a declarat a declarat Simona Gherghe în cadrul unui interviu recent.

Nici soțul acesteia nu a rămas mai prejos, având și el un mesaj deosebit pentru fiul său.

„Welcome Vlad! Să fii independent, victorios şi tolerant. Ca 9 mai. Şi să aduci multă bucurie tuturor. 9 mai mult 🙂 Eu de ziua SUA, Vlad Ioan de ziua Europei, red că am rezolvat problema orientării geo-politice”, este mesajul lui Răzvan Săndulescu.

Fericiții părinți nu au făcut prea multe pregătiri înainte de venirea pe lume a micuțului. Cu ceva timp înainte să aibă loc nașterea, Simona Gherghe a oferit, într-un interviu, niște explicații în legătură cu această temă…

„O să râzi, dar încă nu ne-am pregătit. Singurul lucru pe care l-am făcut a fost decizia pachetului de celule stem. Pătuţul îl vom folosi pe cel al Anei. Hăinuţe încă nu am luat. Masa de înfăşat o avem tot de la Ana. Copilul va sta cu noi în cameră deoarece vreau să alăptez”, a spus Simona Gherghe.

Surse: spynews.ro, adevarul.ro, libertatea.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed