Simona Gherghe, primele declaraţii despre evenimentul tragic prin care a trecut Mirela Vaida: „Nu te pui cu mintea unui om bolnav”

Share

Incidentul de vineri a şocat pe toată lumea. Mirela Vaida a fost la doar un pas de a-şi pierde viaţa, deoarece o femeie a intrat în platoul emisiunii Acces Direct şi a aruncat cu o bucată foarte mare de piatră înspre aceasta.

Imaginile sunt de-a dreptul șocante. Multe persoane au sărit în apărarea Mirelei şi i-au transmis o mulţime de cuvinte de încurajare. Printre aceste persoane se numără şi fosta prezentatoare a emisiunii Acces Direct, Simona Gherghe.

„Mirela, știu că treci prin momente cumplite. Sper doar ca puii tăi să nu fi văzut scena de ieri. Inima sus! O să fie bine! Suntem alături de voi. Iar celor care cred că ce s-a întâmplat ieri, în direct, este un fake, le spun doar că breșe în securitate s-au văzut și la case mai mari, în cazul președinților. Nu te pui cu mintea unui om bolnav.

E groaznică scena și, da, nu e deloc normală situația, dar nu credeți în scenarii! Știu bine locul, știu și oamenii de acolo și a fost o eroare de securitate. Și mai cred că cei de acolo vor fi mai în siguranță de acum încolo. Iar puterea unui gând bun ajută întotdeauna”, a scris fosta prezentatoare de la Acces Direct pe pagina sa de Instagram.

În urmă cu doar câteva zile, Mirela a vorbit despre momentul în care a fost atacată, spunând că încă este în stare de şoc din cauza faptului că putea să îşi piardă viaţa.

Când am văzut că vine cineva spre mine, nu am realizat ce e, până am văzut un pietroi foarte mare ridicat spre mine şi o femeie goală, dezbrăcată complet, care urla continuu: «Să îmi dai banii, să îmi dai banii!».

Credeţi-mă că şi acum tremur, pentru că totul s-a derulat într-o fracțiune de secundă. Norocul meu este că nu m-a nimerit şi că a spart toată sticla aceea care îmbracă podeaua platoului. Cei de la poliţie spun că au identificat-o pe această doamnă şi că ar fi o persoană din judeţul Iaşi. Nu ştim cum a ajuns până aici, mai avea încă o sacoşă cu vreo trei-patru pietroaie pregătite acolo, în spate, la intrare”,  a declarat aceasta, conform celor de la spynews.ro…

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news