Home Stiri Simona Halep face dezvăluiri despre trecutul ei. Detalii sfâșietoare

Simona Halep face dezvăluiri despre trecutul ei. Detalii sfâșietoare

autor Negriu Elena
131 vizualizari

Simona Halep este văzută mereu zâmbind și are o fire optimistă, astfel că puține persoane ar putea bănui că a trecut prin momente cutremurătoare.

Marea jucătoare de tenis și-a deschis sufletul și a recunoscut faptul că în urmă cu câțiva ani s-a confruntat cu depresia.

2

Etapa respectivă din viață a marcat-o și a suferit foarte mult. Mai exact, este vorba despre pierderea meciului cu Jelena Ostapenko, în finala de la Roland Garros 2017.

Vedeta a dezvăluit că, în cazul său, depresia a durat trei luni și, deși i-a fost destul de greu să își revină, a găsit puterea de a trece peste.

3

„Am avut și eu momente de cădere, iar cel mai greu moment din viața mea a fost în 2017, când am pierdut finala de la Roland Garros cu Jelena Ostapenko.

Trebuie să recunosc că trei luni am fost în depresie. Mă trezeam noaptea plângând, dar n-am lipsit nicio zi de la antrenament”, a declarat Simona Halep.

„A fost cel mai mare eșec din cariera mea. Bine, finală de Grand Slam nu e eșec, dar faptul că am condus meciul și n-am reușit să-l închei a fost un eșec pentru mine.

Darren (n.r.: antrenorul) mi-a spus că nu mulți sportivi reacționează așa la un eșec atât de mare.

El mi-a zis că am puterea să merg mai departe și atunci am crezut și mai mult în mine”, a adăugat Simona Halep.

Frumoasa tenismenă este logodită cu Toni Iuruc și își dorește să devină mamă și să aibă o familie numeroasă.

„Îmi place să-mi petrec timpul cu copii, mai ales de când am o nepoțică. Parcă îi iubesc din ce în ce mai mult…

Abia aștept ziua când voi avea copiii mei, dar, deocamdată, vreau să joc în continuare tenis, măcar câțiva ani de acum înainte”, declarase acum ceva timp Simona Halep.

Sursa: ciao.ro

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies