HomeStiri Sore transmite un mesaj emoționant către toate femeile. Iată prin ce dramă a trecut vedeta în liceu!

Sore transmite un mesaj emoționant către toate femeile. Iată prin ce dramă a trecut vedeta în liceu!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views 1 minute timp de citit

Sore este una dintre cele mai frumoase și îndrăgite vedete din România și, deși pare foarte sigură pe ea, lucrurile nu au stat mereu așa.

Sore transmite un mesaj emoționant către toate femeile. Iată prin ce dramă a trecut vedeta în liceu

Vedeta a trecut prin momente cumplite în liceu și de aceea și-a dorit să le transmită tuturor femeilor să aibă mereu încredere în ele…

„În liceu îmi era ruşine să port fustă scurtă de teamă ca nu cumva să am celulita vizibilă. Abia acum îmi dau seama ce fraieră eram că plecam urechea la idealuri de frumuseţe fals create, îmi construiam singură complexe pentru că toţi din jur îşi făceau asta… Mama mi-a spus atunci: «iubito, bucură-te de tine şi iubeşte-ţi corpul, căci peste 20 ani te vei uita în urmă, la poze şi vei constata că imaginea pe care o credeai reală, era, de fapt, nesiguranţa celor din jur proiectată în tine». Nici nu ştiu dacă aveam sau nu celulită. Acum ştiu că am, la fel că orice femeie normală. Fac tot ce pot prin alimentaţie şi sport, să fiu cea mai bună versiune a mea, PENTRU MINE. Sper ca fata mea să nu ajungă la 27 de ani că să înveţe asta”, a scris Sore pe o rețea de socializare.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed