Home Stiri Sorin Bontea și Răzvan Fodor, experiențe dificile la „Asia Express”: „E greu, pentru că…”

Sorin Bontea și Răzvan Fodor, experiențe dificile la „Asia Express”: „E greu, pentru că…”

autor Negriu Elena
518 vizualizari

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor fac echipă în cel mai nou sezon Asia Express.

Puține persoane s-ar fi așteptat ca cei doi să accepte provocarea celui mai dur reality show, dar aceștia au făcut o surpriză tuturor prin participare.

2

Socoteala de acasă nu s-a potrivit însă cu cea din târg, astfel că deși au pornit la drum încântați, acum au dat de greu și au dezvăluit ce înseamnă pentru ei experiențele dificile prin care trec.

„Noi suntem reactoarele 3 și 4 de la Cernavodă, reactoarele acelea care nu au mai fost folosite de prin 1992.

3

Stând la povești cu Sorin înainte de plecare ne-am dat seama că numele ăsta ni se potrivește perfect”, a declarat Răzvan Fodor.

„În prima zi am simțit că m-a lovit trenul, ăsta a fost impactul cursei asupra mea.

Au urmat apoi zile în care am simțit că m-a lovit camionul, iar de curând am avut o zi în care am simțit că m-au bătut toți agenții de pază de București.

E o aventură continuă, e un efort extraordinar. De multe ori spun că eu mai un Fodor în mine care seara mă striga:

«Răzvane? Răzvane?! Ce faci, mă, tu aici? De ce ai venit?!», dar întorc capul și nu îl bag în seamă.

E greu, pentru că somnul nu e somn, mâncarea nu e mâncare, familia nu e aproape…”,  a mai spus Răzvan Fodor.

„Eu n-am crezut că sunt bipolar, dar aici am început să ma întreb dacă nu cumva am această problema.

În zece minute trec de la o stare la alta. Dacă nu găsim mașină, starea noastră se schimbă instant.

Cum s-a oprit cineva la autostop, cum ne-am revenit. Și vă spun că nu e doar un moft, ne ia capul pe bune!

E dificil și cu mâncarea. Mie îmi place mâncarea asiatică, dar să o mănânc în fiecare zi și de fiecare dată același lucru… e cam mult.

Și căldura a fost ceva greu de suportat. Să transpiri de trei-patru ori pe zi până la piele, să alergi pe 40 de grade și umiditate de 90% nu-i ușor.

Cel mai tare e că după o zi ca asta, când, în sfârșit, găsești unde să dormi, pui capul pe pernă și la scurt timp încep cocoșii…

Eu n-am mai întâlnit cocoși ca aici. Cântă de la 2 dimineața până la ziua”, a dezvăluit chef Sorin Bontea.

Sursa: viva.ro

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies