Sorin Bontea și Răzvan Fodor, experiențe dificile la „Asia Express”: „E greu, pentru că…”

https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/12/Sorin-Bontea-si-Razvan-Fodor-experiente-dificile-la-„Asia-Express”-„E-greu-pentru-ca...”-1.jpeg

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor fac echipă în cel mai nou sezon Asia Express.

Puține persoane s-ar fi așteptat ca cei doi să accepte provocarea celui mai dur reality show, dar aceștia au făcut o surpriză tuturor prin participare.

Sorin Bontea si Razvan Fodor, experiente dificile la „Asia Express” „E greu, pentru ca...” 2 in Stiri Mondene

Socoteala de acasă nu s-a potrivit însă cu cea din târg, astfel că deși au pornit la drum încântați, acum au dat de greu și au dezvăluit ce înseamnă pentru ei experiențele dificile prin care trec.

„Noi suntem reactoarele 3 și 4 de la Cernavodă, reactoarele acelea care nu au mai fost folosite de prin 1992.

Sorin Bontea si Razvan Fodor, experiente dificile la „Asia Express” „E greu, pentru ca...” 3 in Stiri Mondene

Stând la povești cu Sorin înainte de plecare ne-am dat seama că numele ăsta ni se potrivește perfect”, a declarat Răzvan Fodor.

„În prima zi am simțit că m-a lovit trenul, ăsta a fost impactul cursei asupra mea.

Au urmat apoi zile în care am simțit că m-a lovit camionul, iar de curând am avut o zi în care am simțit că m-au bătut toți agenții de pază de București.

E o aventură continuă, e un efort extraordinar. De multe ori spun că eu mai un Fodor în mine care seara mă striga:

«Răzvane? Răzvane?! Ce faci, mă, tu aici? De ce ai venit?!», dar întorc capul și nu îl bag în seamă.

E greu, pentru că somnul nu e somn, mâncarea nu e mâncare, familia nu e aproape…”,  a mai spus Răzvan Fodor.

„Eu n-am crezut că sunt bipolar, dar aici am început să ma întreb dacă nu cumva am această problema.

În zece minute trec de la o stare la alta. Dacă nu găsim mașină, starea noastră se schimbă instant.

Cum s-a oprit cineva la autostop, cum ne-am revenit. Și vă spun că nu e doar un moft, ne ia capul pe bune!

E dificil și cu mâncarea. Mie îmi place mâncarea asiatică, dar să o mănânc în fiecare zi și de fiecare dată același lucru… e cam mult.

Și căldura a fost ceva greu de suportat. Să transpiri de trei-patru ori pe zi până la piele, să alergi pe 40 de grade și umiditate de 90% nu-i ușor.

Cel mai tare e că după o zi ca asta, când, în sfârșit, găsești unde să dormi, pui capul pe pernă și la scurt timp încep cocoșii…

Eu n-am mai întâlnit cocoși ca aici. Cântă de la 2 dimineața până la ziua”, a dezvăluit chef Sorin Bontea.

Sursa: viva.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news

Postat de Negriu Elena

Îmi place să trăiesc prin povești și să le aduc la viață prin cuvinte. Eu sunt Elena Negriu, redactor la yve.ro, iar fiecare zi este o nouă oportunitate de a explora și de a împărtăși cele mai fascinante aspecte ale vieții. Cu o pasiune pentru descoperirea celor mai recente tendințe și inovații, scriu articole care nu doar informează, ci și inspiră și provoacă gândirea. Mă bucur să transform idei complexe în texte captivante, abordând subiecte diverse precum modă, frumusețe, stil de viață sănătos și călătorii. Îmi place să găsesc unghiuri unice și să le explorez în profunzime, oferind cititorilor o perspectivă nouă și valoroasă. Fiecare articol este scris cu grijă și pasiune, cu dorința de a crea o experiență de lectură memorabilă și îmbogățitoare. Cred în puterea cuvintelor de a schimba vieți și de a aduce oamenii împreună. Prin articolele mele, îmi propun să creez o legătură autentică cu cititorii, oferindu-le nu doar informații utile, ci și o sursă constantă de inspirație și motivație. Scrisul este pentru mine o formă de artă și o chemare, iar prin munca mea, vreau să contribui la crearea unui spațiu online unde fiecare cititor se simte văzut și auzit. Fiecare poveste pe care o scriu este o aventură, o călătorie în necunoscut, care aduce lumină asupra celor mai interesante și relevante subiecte. Haideți să explorăm împreună această lume minunată și să ne bucurăm de fiecare descoperire! email: elena.negriu@yve.ro

Niciun comentariu încă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *