HomeStiri Mondene Sunt Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău din nou împreună?

Sunt Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău din nou împreună?

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/02/Sunt-Bianca-Dragusanu-si-Gabi-Badalau-din-nou-impreuna-3.jpg

Complicată mai este viața Biancăi Drăgușanu! După ce anunța nunta cu Gabi Bădălău, aceasta s-a despărțit, pare-se, din vina lui Alex Bodi. Acum, lucrurile se pare că s-au schimbat din nou, iar cei doi este posibil să fi reluat povestea de dragoste.

Sunt Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău din nou împreună in Stiri Mondene

Fosta prezentatoare de la Kanal D a postat mai multe fotografii pe contul său de Instagram care i-au făcut pe fani să se gândească la o posibilă împăcare. Aceasa a publicat o fotografie cu o inimă în centrul căreia se afla litera „g”, inițiala lui Gabi Bădălău.

Aceste presupuneri au fost și mai mult accentuate în momentul în care Bianca a postat o declarație de dragoste: „Să te întâlnesc a fost întâmplarea mea preferată”. Acum, fanii vedetei așteaptă cu nerăbdare să afle dacă cei doi s-au împăcat sau nu, mai ales că despărțirea lor a fost una cu mare scandal.

Sunt Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău din nou împreună in Stiri Mondene

În urmă cu ceva timp, persoane din anturajul celor doi spuneau că nunta este foarte aproape. Bădălău trebuia să divorțeze cât mai repede de Claudia Pătrășcanu pentru a-și putea uni destinul cu cel al Biancăi. „Gabi așteaptă divorțul de Claudia (n.r. – Claudia Pătrășcanu) ca să poată să facă nunta cu Bianca. Au discutat deja despre mutarea Biancăi în una dintre casei lui. Au decis să-și construiască relația încet, discret, fără mare tam-tam. El o tratează ca pe o prințesă și are susținerea familiei lui, în ciuda a tot ce s-a spus. Gabi este un înger pentru Bianca. O iubește, o răsfață, este bărbatul perfect pentru ea”, au spus surse apropiate acestora, pentru fanatik.ro.

Sunt Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău din nou împreună in Stiri Mondene

La scurt timp după ce s-au despărțit, Bădălău a fost surprins în compania unor femei. Acesta a susținut că erau vecinele sale, acesta fiind motivul pentru care le-a dus în blocul în care locuiește. A doua zi, Bianca a reacționat, făcând declarații acide: „Ați văzut ce s-a întâmplat aseară în oraș, cică au fost promoții trei la zece lei. Te duci la un restaurant și îți iei un suc și îți mai dă trei gratis și poți să le iei cu tine acasă. Așa se întâmplă la promoție. Uite că, dacă știam că e promoție, ieșeam și eu în oraș”, a spus blondina pe pagina sa de Instagram…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed