HomeStiri Mondene Teo Trandafir, mărturisiri despre dietă, modă și fiica sa

Teo Trandafir, mărturisiri despre dietă, modă și fiica sa

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 997 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/05/Teo-Trandafir-marturisiri-despre-dieta-moda-si-fiica-sa.jpeg

În urmă cu circa șase ani, Teo Trandafir a suferit o operație de micșorare a stomacului, în urma căreia a pierdut foarte multe kilograme.

Teo Trandafir, marturisiri despre dieta, moda si fiica sa in Stiri Mondene

De curând, îndrăgita prezentatoare TV a povestit, în cadrul unui interviu, care este dieta sa și de ce anume trebuie să țină cont pentru a nu avea probleme cu sănătatea.

„Am un stomac foarte mic, norocul meu e că nu trebuie să mă abțin de la nimic. De exemplu, să mănânc un ou întreg pentru mine e exagerat, așa că mănânc jumătate. Odată făcut «gastric sleeve» (n.r.: operație de micșorare a stomacului) nu mai poți face excese alimentare pentru că nu ai unde să bagi”, a declarat Teo.

„În schimb, nu pot să beau vin, pentru că mă doare, adică simt aciditate. Nu mănânc murături pentru că simt aciditatea. Nu mă deranjează, dar creează disconfort și prefer să evit. Evit și fructe, dar în principiu pot să mănânc orice, până când devine neplăcut. Mănânc jumătate de ou la o masă și e vis”, a mai spus aceasta.

Teo Trandafir a făcut dezvăluiri și despre faptul că nu este adepta modei, pentru că nu o înțelege:

„Port ce-mi vine, așa cum îmi vine, nu am înțeles niciodată, dar niciodată, moda. Înțeleg lucrurile care îmi plac și care îmi vin. De exemplu, nu o să mă vezi purtând altceva decât aceste șenile pe care le am în picioare… În emisiuni nu am încotro, pentru că încălțările mele se văd groaznic la televizor, se văd ca niște butoaie și nu am cum să le port. Dar în viața mea normală nu ies din combinația jeans-top-bocanci”.

Aceasta a vorbit și despre fiica sa adoptată, Maia, care nu profită de banii mamei sale și are gusturi atipice pentru o fată de vârsta ei, nefiind pasionată de achiziționarea multor haine, ci îi plac lucrurile rare.

„Am avut noroc, îi plac foarte mult lucrurile rare, nu brandurile. Dar dacă e pictat de mână, de exemplu, o atrage. Avem o prietenă care pictează geci, de pildă. Dar dacă aș pune-o să aleagă între o geacă de brand și una pictată de mână, o impresionează mai mult ceva manufacturat”, a mai declarat Teo Trandafir.

Maia a împlinit 15 ani pe 9 mai 2019, iar cu această ocazie Teo a scris pe un mesaj emoționant pentru aceasta…

„La mulți ani, domnișoara mea dulce! Sunt mândră de tine și de cei 15 ani de continuă bucurie pe care mi i-ai dăruit! ❤️❤️❤️ @maiatrandafir”, este urarea făcută de Teo fiicei sale.

Surse: cancan.ro, instagram.com

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed