Home Stiri Test: Care dintre bărbaţi este stângaci?

Test: Care dintre bărbaţi este stângaci?

autor Elena Yvette
291 vizualizari
Care dintre barbati este stangaci

Această săptămână începe cu o nouă provocare,  una care te va ajuta să îţi verifici atenţia şi gradul de perspicacitate. În acelaşi timp, logica este un element extrem de important care te va ajuta să treci de acest test pe care ţi-l propunem. Nu este deloc greu însă trebuie să fii foarte atent la detalii şi să ai un raţionament foarte bun pentru a trece cu bine testul.

Un minimum de efort în ceea ce priveşte atenţia te va ajuta să rezolvi micul nostru test, însă, cu toate acestea, doar un procent foarte mic de oameni reuşesc să ducă la bun sfârşit provocarea şi să găsească soluţia corectă. Aproximativ 99% dintre cei care se încumetă să găsească soluţia greşesc, însă nu trebuie să te laşi intimidat de acest număr, ci trebuie să îţi pui mintea la contribuţie şi să ajungi să te numeri printre cei care răspund corect.

Poţi da mai departe acest test prietenilor tăi şi vă puteţi întrece pentru a vedea cine este mai atent şi cine are cel mai bun raţionament dintre toţi. Unora le ia chiar şi câteva ore să găsească varianta corectă însă finalul este cel care contează şi cel care va spune foarte multe despre tine şi cât de multă atenţie acorzi detaliilor.

Vei putea observa în fotografie un număr de cinci bărbaţi care fac diverse acţiuni.

În prima imagine este ilustrat un bărbat care meştereşte ceva, în a doua imagine este un bărbat care taie un trunchi de copac cu un fierăstrău, în a treia imagine este un bărbat care scrie aşezat la un birou, în a patra imagine este reprezentat un fotograf, iar în a cincea imagine este un ospătar care aduce comanda la o masă.

Testul este despre atenţie şi detalii şi îl vei putea rezolva corect dacă analizezi cu multă grijă poziţia mâinilor celor cinci bărbaţi din imagine. Astfel, trebuie să îţi dai seama care dintre ei este stângaci, în funcţie de modul în care îşi folosește braţele şi de felul în care îşi face treaba.

Te sfătuim să priveşti cu mare atenţie la fiecare ilustraţie şi să nu te grăbeşti. Deciziile luate în pripă s-ar putea să te conducă spre un răspuns greşit şi să nu reuşeşti să găseşti varianta corectă.

Cel mai bine ar fi dacă ai putea să te pui în pielea personajelor, să gândeşti acţiunea ca şi cum tu ai realiza acele lucruri, iar asta te va ajuta să vezi în care dintre cele cinci situaţii ai fi stângaci. Să fie oare fotograful sau domnul care lucrează la birou? Răspunsul depinde doar de atenţia şi de perspicacitatea ta.

Cu siguranţă vei oferi din primele clipe răspunsul corect în cazul în care şi tu eşti stângaci de felul tău…

Rezolvarea testului: dacă ai fost destul de atent, este clar că te-ai oprit la ultima imagine. Desigur că ospătarul este bărbatul stângaci, deoarece ţine tava cu comanda pe mâna dreaptă, pentru a reuşi să depună un efort mai mare cu mâna stângă. Felicitări dacă ai ghicit, ai o atenţie deosebit de mare!

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!