HomeStiri Mondene Test: forma buzelor iti spune ce fel de femeie esti! Sotie ambitioasa, inteligenta sau perfecta?

Test: forma buzelor iti spune ce fel de femeie esti! Sotie ambitioasa, inteligenta sau perfecta?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,6K views
forma buzelor

Fie că știai asta până acum, fie nu, atitudinea și valorile unei femei pot fi date de forma buzelor. Prin acest tip de modalitate poți afla dacă ești o femeie ambițioasă, una care iubește aventurile sau dacă ești una care se dovedește mereu a fi cea mai bună prietenă.

  1. Femeia care adoră aventura

Senzualitatea ta își spune cuvântul și nu poți trăi fără aventuri. În unele cazuri este posibil să te enervezi din cauza persoanei de lângă tine, fie pentru că nu poate ține pasul cu tine, fie pentru că ia lucrurile prea în serios.  Revii foarte repede la starea ta inițială, pentru că așa te simți cel mai bine.

  1. Femeia care este optimistă tot timpul

Pe lângă faptul că ești tot timpul cu zâmbetul pe buze, ești și un exemplu pentru cei din jurul tău. Emani energie pozitivă, iar oamenii se simt foarte bine în prezența ta. Întotdeauna vei căuta părțile pozitive la un om și vezi doar partea bună a unei probleme. Câteodată, lucrul acesta îți aduce și lucruri mai puțin plăcute, pentru că tinzi să fii foarte credulă, dar revii foarte repede la starea de bine.

  1. Femeia care este tot timpul cea mai bună prietenă pentru o persoană

Ești o femeie foarte fermecătoare cu cuvintele tot timpul la ea, iar oamenilor le place foarte mult compania ta. De-a lungul timpului îți vei face foarte mulți prieteni datorită faptului că știi să comunici bine.

  1. Femeia care are o ambiție de fier

Ești o femeie care spune lucrurilor pe nume, iar de cele mai multe ori ești privită de alții ca fiind o persoană dură și puternică. Ambiția de care dai dovadă te ajută în foarte multe situații și, de asemenea, depui foarte mult efort ca lucrurile să iasă așa cum îți dorești. Trebuie doar să fii atentă la ce lucruri renunți în drumul tău spre perfecțiune.

  1. Femeia inteligentă

Ești o persoană cu foarte multe idei pe care le pui, de altfel, foarte repede în practică. Nu stai mult pe gânduri și acționezi logic. De-a lungul timpului îți va fi foarte greu să îți găsești persoane sau chiar un partener de viață ca tine, pentru că ești o persoană mult prea sinceră, iar oamenii nu acceptă asta tot timpul.

  1. Femeia care caută dragostea

Pentru unele dintre noi, dragostea contează cel mai mult, iar tu ești una din acele femei. Iubești foarte mult și aștepți la rândul tău să fii iubită în același fel. Transmiți cele mai sincere și pure sentimente, iar asta te ajută foarte mult în relația cu ceilalți. Una dintre fricile cele mai mari pe care le ai este singurătatea.

  1. Femeia care este egoistă

Deși te pui tot timpul pe primul loc, iar asta nu este un lucru rău. Dorințele și visurile tale se vor îndeplini întotdeauna, pentru că îți dai interesul. De asemenea, ai grijă și de persoanele din jurul tău destul de mult, dar cel mai mult ai grijă de tine însăți. Dacă nu ești bine, nu ai cum să îi ajuți și pe ceilalți. Lumea ta este plină  de împliniri și fericire.

  1. Femeia care este soția ideală

Familia este cea mai importantă pentru tine, iar asta spune foarte multe despre tine. Ai tot timpul tendința să ai grijă de ceilalți și te gândești să le fie mereu bine. Oamenii de lângă tine sunt fericiți că exiști în viețile lor și îți arată asta prin diferite metode. Te simți foarte iubită, iar asta contează cel mai mult…

  1. Femeia care strălucește tot timpul din toate punctele de vedere

Ești una dintre acele femei cărora le place să fie în centrul atenției. Oriunde mergi, știi sigur că atragi atenția asupra ta, iar asta te bucură extrem de mult. Îți place să fii tot timpul aranjată, porți tot timpul ce este la modă, iar în ochii celorlalți pari o femeie demnă de Hollywood.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed