HomeStiri Mondene Test : Lungimea părului spune multe despre personalitatea ta!

Test : Lungimea părului spune multe despre personalitatea ta!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,8K views
Lungimea parului spune multe despre personalitatea ta

Lungimea potrivita a părului are capacitatea de a-ți pune în evidență calitățile și cele mai frumoase trăsături, în timp ce tunsoarea potrivită scoate în evidență chipul.

Ce nu știai însă până acum e că lungimea spune multe despre tine. Îți scoate în evidență personalitatea și le oferă celorlalți indicii despre starea ta emoțională. Există o legătură foarte strânsă între felul în care te tunzi și felul în care ești.

Imaginea 1

Dacă ați ales această imagine, înseamnă că sunteți o persoană pentru care familia este prioritară. Oferiți totul partenerului de viață și aveți aceleași așteptări. Luptați foarte mult pentru propriile visuri și faceți tot imposibilul să ajungeți la scopul dorit. Sunteți foarte creative și aveți abilitați de lider, însă tindeți să puneți acest lucruri pe planul secundar. Atunci când vine vorba de a vă pune totuși în evidență latura artistică în lumina reflectoarelor, sunteți foarte raționale, lucru care nu vă ajută prea mult. Aerul tineresc pe care îl emanați și pofta de viață vă fac niște persoane populare în rândul cercului de prieteni.

Imaginea 2

Ești o adevărată doamnă! Ai mereu apariții memorabile, demne de covorul roșu. Îți  place să îți acorzi atenție și pui accent pe detalii. Cei cu care intri în contact sunt fermecați de feminitatea și frumusețea ta naturală. Totodată capacitatea de a comunica cu ușurință chiar și cu persoanele străine face din tine o prietenă ideală. Ești foarte atrasă de provocări și nu accepți critica. Organizezi totul cu lux de amănunte, iar în cazul în care îți scapă ceva, devii brusc irascibilă.

Imaginea 3

Atrageți atenția datorită feminității de care dispuneți. Radiați de energie, iar oamenii adoră să se afle în preajma voastră. Puteți fi buni psihologi. Oamenii vă admiră pentru faptul că aveți posibilitatea de a spune lucrurilor pe nume și alegeți întotdeauna adevărul în detrimentul minciunii.

Vă găsiți ușor echilibrul interior și reușiți să împăcați viața personală cu viața profesională. Nu vă place deloc rutina și căutați în permanență o metodă prin care puteți învăța lucruri noi. Sunteți foarte organizate și vă place să aveți mereu lucrurile sub control.

Imaginea 4

Sunteți foarte corecte și spuneți întotdeauna adevărul. Aveți multă răbdare. Datorită părului lung, sunteți mereu în centrul atenției. Stați foarte bine la capitolul intuiție…

Toți cei din jur știu că beneficiați de o răbdare de fier și un calm ieșit din comun. Aveți foarte mare încredere în voi și sunteți de părere că orice vis e realizabil atât timp cât îți dorești cu adevărat. Debordați de energie și imaginație și mereu aveți tendința să vă orientați către meserii care să vă pună în lumină această latură artistică a dumneavoastră. Pe planul sentimental sunteți prea drastică în privința alegerii partenerului, însă acest lucru vă poate feri de dezamăgiri ulterioare.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed